Platser jag längtar tillbaka till

Resor

Jag har ju tyvärr ingen inplanerad resa just nu, vilket suger, men med lägenhetsflytten och allt så har jag helt enkelt inte råd. Förhoppningsvis så bokar jag och Gustav någonting till hösten iaf, plus att det var prat om att familjen eventuellt ska iväg då. Men fram tills dess så tänkte jag drömma mig tillbaka till resemål jag saknar.

(Tänkte slänga in Spanien i denna lista men eftersom att jag var 14 år senast jag var där så har jag inga bra bilder därifrån som jag stolt kan dela med mig av)


New York. Förstås! Finns det en stad jag älskar mer? Det är väldigt oklart. Allt känns möjligt i den staden, jag älskar allt med den. Och jag måste åka tillbaka dit så snart som möjligt, i sommar är det två år sedan jag senast var där, gör ont i kroppen!

Turkiet. Och okej nej, nu kanske det inte är Turkiet som land jag riktigt saknar då det är lite meh, väldigt mycket meh, och så känns det som att det alltid är någon politisk grej på gång där/krig eller något som gör det väldigt osäkert. MEN, själva grejen med sol och bad och värme och stränder, ja tack. Senast vi var i Turkiet hade vi med oss mormor, morfar, morbror, farmor och farfar, det var verkligen en sån fin resa, saknar den tiden! Hade kanske inte velat åka tillbaka till Turkiet idag, men vill väldigt gärna spola tillbaka tiden till den resan.

Miami. Miami är sååå drömmigt, alltså värsta paradiset. Vattnet är så blått och klart och VARMT. Vi bodde precis vid havet med utsikt över stranden, blir inte bättre än så.

London. Okej jag är medveten om att det typ bara är tre veckor sedan jag kom hem därifrån, men man kan aldrig få nog av den staden, det är omöjligt!

Orlando. Detta beror ärligt talat mest på att jag verkligen vill tillbaka till Disney World där. Det går inte riktigt att slå. Det är extra gånger 1000, har ni varit på Disneyland Paris så gångra det med 1000, allt är så mycket större där! Slottet - karusellerna - parkerna - paraderna. Att kliva in på Disney World i Florida var som att kliva in i en sagovärld. Grät lite smått varje gång jag råkade se Peter Pan springa förbi, min idol hihi!

Prag. En stad jag åkte till utan några förväntningar alls bara för att sedan bli störtförälskad. Wow så kär jag blev i den staden, världens mysigaste! Unpopular opinion: Prag är vackrare än Paris.

Las Vegas. Ja tack! Vill åka dit nästa år då jag är 21 och faktiskt kan uppleva det på riktigt, hade varit så drömmigt! Det var supercoolt att vara där som minderårig kan bara tänka mig hur fantastiskt det är när man faktiskt kan festa där!

Paris. Sjukanmälde mig från skolan och drog till Paris med min bästa vän. Var inte skamsen alls över min så kallade "feber" blev dock stelt i skolan när mina klasskompisar frågade hur jag hade haft i Paris framför vår lärare. Oops. Supermysig och vacker stad, MEN ännu en unpopular opinion: Paris är överskattat. Påminner väldigt mycket om London faktiskt. Oops. Vet inte om jag hade velat åka tillbaka till Paris faktiskt, supermysigt var det men isåfall skulle jag nog velat åka till någon annan fransk stad.

Grand Canyon. Lätt det coolaste jag sett hittills. Att flyga helikopter över Grand Canyon är det mäktigaste jag gjort i hela mitt liv. Det var en stor dröm för mig att få se det på riktigt väldigt länge, och att faktiskt vara där slog mina förväntningar, går inte att beskriva med ord hur fantastiskt det är där!

LA. Jag sa ju att jag var rätt besviken när jag hade varit i Los Angeles för att jag hade förväntat mig mer och tyckte det var väldigt överhypat, jag håller fast vid det, MEN jag hade nog velat åka dit en gång till och ge staden en till chans. Om jag hellre hade åkt dit än till New York är dock väldigt oklart. Det var iaf drömmigt att få se Hollywood skylten på riktigt, det var en liten barndomsdröm som gick i uppfyllelse.

Gillar

Prenumerera