Påskveckan

Vardag

Jag har haft så fullt upp att jag knappt själv kommer ihåg vad som har hänt? Ska försöka sammanfatta allt så kort som möjligt!

I måndags hängde jag med min kära vän Ellen. Jag följde med henne när hon käkade efter jobbet, sedan åkte vi till Coop och köpte blommor som de tanter vi är. Därav bilderna som ni kan se i inlägget nedan! Vi satt sedan mest och drack kaffe och snackade om allt och ingenting. Riktigt mysigt.

I tisdags så tog jag bland annat dessa bilder som kommer dyka upp på bloggen antingen idag eller imorgon. Det var även pappas födelsedag vilket firades med fika med mammas sida av släkten, och så kom Jordan också. Vi pratade mest om gamla reseminnen och jävlades med varandra. Vill ni höra pinsamma historier om mig så ska ni vända er till Jordan, han har varit med om de värsta händelserna.

I onsdags gjorde jag en stor förändring i håret. Blev helt plötsligt vithårig?? Aaaah. Klippte även av några centimeter av håret i hopp om att det skulle bli lite fräschare. Blev dock otroligt missnöjd då hon klippte det på ett väldigt konstigt sätt???? Usch börjar typ klia i hela kroppen av irritation när jag ens tänker på det. Ska klippa till det bättre i sommar när det har fått växa ut lite.

På kvällen hängde jag med Jordan, vi såg på gamla videor och bilder från när vi var små. Hittade en väldigt pinsam video på lilla mig. Finns många av dem.

I torsdags min kompis Agnes för att luncha på ett café här i stan. Supermysigt. Och på kvällen hängde jag hos Lovisa som bor på mitt kvarter, det är standard att jag springer över till henne så fort jag är hemma.

Långfredagen var verkligen en kass dag för mig. Så dålig som en dag kan komma att bli. 100 % ångest och tårar. Hade en sån huvudvärk och var så trött att jag inte ens orkade köra skoter hela vägen fram och tillbaka från Poikkijärvi, och säger jag nej till skoter så vet man att det är illa.

Påskafton var en mycket bättre dag. Fick ett fint påskägg av min kära mamma, fick en Anastiasia Brow Wiz och allt i den, bortskämd hihi! Behövde en ordentlig ögonbrynspenna faktiskt då jag använt produkter för typ 30 kronor innan och jag verkligen älskar denna.

Vi åkte skoter till Poikkijärvi strax efter halv tio och var där resten av dagen och grillade med släkten vilket var supermysigt trots att det var rätt kallt. Hann även med en liten skotertur innan påskmiddagen som vi åt med farfar!

På kvällen så umgicks jag med Ellen fram till att hennes arbetspass började!

Igår grillade vi i Poikkijärvi med släkten igen. Det var superfint väder så vi var ute lite längre. Jag och mitt kusinbarn Iris var ute på en liten skotertur tillsammans. Sedan åkte vi upp till farfar igen där vi firade min, två av mina kusinbarns och min pappas födelsedag med släkten. Bästa med det: det blev en massa cheesecake över, det tänker jag äta till frukost hihi!

Gillar

Prenumerera