Överdagstrip till Newcastle, IKEA och jag är numera invandrare

Vardag

I lördags åkte jag och Gustav till IKEA för att köpa lite mer förvaring och svenskt godis förstås. Mysdag som vanligt, men vi blåste alldeles för mycket pengar, det hör ju dock till när det kommer till IKEA.

I måndags tog jag och Gustav tåget till Newcastle över dagen, en söt stad med en massa broar och väldigt bra shopping. Älskar att åka på turer över dagen till nya ställen och bara se sig runt, det är en möjlighet som inte finns i Norrbotten på samma sätt så jag tar verkligen till vara på det här.

När vi var där så åt vi frukost på ett museum med den bästa souvenirshoppen jag varit med om i hela mitt liv, vi gick efter vattnet tillbaka in mot själva Newcastle där vi kikade in i shoppingcentren och senare lunchade på Taco Bell, älskar Taco Bell hihi!

Här har vi en bild på mig med risigt hår i en fin arkad i Newcastle, varför har vi inte sån här shopping i Edinburgh?

Förutom det har jag hunnit med två gympass till, spenderat en alldeles för lång dag på uni igår, var på en föreläsning av en fotograf. Har också haft mailkontakt med ett par andra fotografer som är bosatta i London, vi håller just på med en kurs kallad "Scoping Industry" som går ut på att vi kontaktar fotografer i industrin och gör lite research om deras jobb, vad de gör, hur de kom dit de är osv. Tycker det är extremt intressant och lärorikt!

Förutom det har jag också tackat nej till ett jobb jag blev erbjuden (supertråkigt men det gick bara inte ihop) och officiellt blivit invandrare i UK! Fick igår mitt brev med mitt tillfälliga uppehållstillstånd, sånt behövs här nu när Brexit går igenom, skönt att ha det men irriterande att man ska behöva det. Om jag har förstått det rätt så kan jag söka till ett permanent uppehållstillstånd om 5 år. Spänki.

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Den enda nackdelen med Ikea är ju att man alltid går därifrån med onödiga saker haha! <3
nouw.com/sabinakj
evelinarou
evelinarou,
Åh haha vad längesen man var på IKEA <3
nouw.com/evelinarou
amandassofi
amandassofi,
Ikea och ordet budget går inte ihop. Blir alltid dyrt. Nu har vi ju de närmst i Umeå, tidigare var de Happis, så då vart de ännu dyrare när man väl var där haha...
nouw.com/amandassofi
Yasminegill
Yasminegill,
Hehe älskar att gå på IKEA men som sagt, kommer oftast ut med mer än jag tänkte.
Låter som ni hade en mysig tur också.
Ha en fin
nouw.com/yasminegill
Hannahcathrinrene
Hannahcathrinrene,
IKEA, du går in för att titta och kommer ut med 50 olika doftljus, haha. Men det hör ju till! Så otroligt mysiga bilder:)
nouw.com/hannahcathrinrene
linnskogl
linnskogl,
Åh vad mysigt ni verkar ha det! Kram på dig
nouw.com/linnskogl
linnskogl
linnskogl,
Åh vad mysigt ni verkar ha det! Kram på dig
nouw.com/linnskogl
linnskogl
linnskogl,
Åh vad mysigt ni verkar ha det! Kram på dig
nouw.com/linnskogl
Sara,
johnssons
johnssons,
Åh ikea så mysigt och kul!<3
nouw.com/johnssons

Prenumerera