Oktober 2020

Listor, Mitt år

Betyg på månaden? Jag har faktiskt inget att klaga på så den får en 5/5, det händer väldigt sällan!

Månadens längtan? Tills saker är tillbaka till vanligt igen. Tills jag kan träffa alla mina kompisar samtidigt. Och så har väl lilla jag börjat längta lite till jul.

Månadens uppfyllda mål? Jag har börjat fotografera i studion igen! Woo! Det är väl ända målet jag egentligen hade för denna månad.

Vad har varit extra bra den här månaden? Hur mycket roligt jag har hittat på! Jag har varit på språng hela tiden haha. Antingen så har det varit kaffedater, fotograferingar, träningspass, shopping eller random besök till fina platser runt om i Skottland bara för att.

Mest gillade bilden på vanliga instakontot?

Mest gillade bilden på fotoinstan?

Detta köpte jag? Oj denna månaden blev verkligen en shoppingmånad, jag skäms. Tyvärr s�� slank det en och en annan grej med hem från Primark. Sedan har jag som vanligt fyndat i charity shops men det har också blivit en ORDENTLIG shopping på Zara. Jag har äntligen hittat den perfekta svarta blazern som jag sökt efter i över 1 år!!! Så jag är supernöjd. Har också köpt hem en massa sminkprodukter som tagit slut och som jag behövt nytt av. Nu blir det dock shoppingstopp fram till december med undantag för sånt jag verkligen måste ha.

Veckans känsla? Jag har mest haft en väldigt mysig höstkänsla faktiskt! Fantastiskt hihi!

Hände något tråkigt? Nja alltså not really. Pubar och restauranger fick ju stänga igen pga lockdown vilket är lite tråkigt men vi överlever.

Månadens tips? Detta är sedan gammalt men såhär; kan du inte komma på vad din stil är, märker du att du bara härmar andra/byter stil var trejde månad osv. Använd pinterest!! Nej men jag har äntligen hittat rätt i vad som passar mig bäst, iom att jag äntligen har hittat en stil som jag är bekväm med så behöver jag inte heller köpa lika mycket kläder i försök att hänga med i de senaste trenderna, jag känner mig mycket mer bekväm i det jag redan har i garderoben och kan återvända mycket väldigt mycket mer än tidigare. Så pinterest moodboards för att hitta din stil är denna månadens tips helt enkelt!

The one that got away: Så jag hittade en stickad väst, och köpte den inte???? Och sedan var den borta förstås så ja, jag har bara accepterat att jag + en stickad väst aldrig kommer att bli 1.

Hur summerar du oktober? Som en perfekt höstmys månad!

Blev oktober som du tänkt dig? Ungefär 10 000 gånger mysigare faktiskt haha!

Vad gjorde du förra året i oktober? Mådde skit, sökte efter nya lägenheter, försökte överleva. Grät en massa och fick en massa jobbiga hemska besked. Jag skrev om det i ett inlägg som ni kan läsa HÄR.

Vad gjorde dig ledsen? Både ledsen och arg faktiskt - Polens nya regler mot abort. Det är helt sinnessjukt att en kvinna ska behöva bli våldtagen, bli utsatt för incest eller vara i direkt livsfara för att de ska tillåtas göra abort (snart kommer det även införas regler som gör så att kvinnor inte ens får göra abort om de blir våldtagna). Förstår ni hur hemskt detta är? Även om fostret i magen är så extremt skadad så att den inte har en chans att överleva så måste kvinnan fortsätta bära på det för att sedan dödsföda ungen. Förstår ni hur traumatiskt det är för de stackars kvinnorna? Att de inte har makt att bestämma över deras kroppar år 2020 gör så ont i mig och jag blir illamående varje gång jag tänker på det. Jag blir så förbannad över att det ser ut såhär i vissa länder än idag.

Månadens träning? Denna månad har jag haft en mycket mer balanserad träning. Jag har tränat ca 2-3 dagar i rad och sedan vilat 1-2 dagar. Förra månaden så glömde jag ju bort det här med att vila, men nu tycker jag att jag har fått till mycket mer hållbara rutiner, och jag märker även av att jag inte är lika trött pga detta så det är helt perfekt.

Vad har du på listan för nästa månad? En massa fotograferingar förstås. Vi börjar också hamna mot slutet av terminen vilket känns så sjukt, det har gått så fort! Så det är dags att börja knyta igen påsen och förbereda sig för presentationer och inlämningar.

Hur tror du nästa års oktober ser ut? Går allt som planerat så bor jag i London då, hur sjukt är inte det?

Månadens aj? Min rygg tjorvar som vanligt, det går bra nu.

Vad gjorde dig stolt denna månaden? Mest stolt är jag väl över att jag fick vara med på nouws framsida! Blev så glad och tacksam när de frågade mig!

Månadens magi? Edinburgh är ju thriving under hösten, finns inget vackrare än denna stad under höstmånaderna och så enkelt är det.

Månadens favorithändelse? Det har nog varit mina små fotopromenader som jag gjort, jag har gått runt och dokumenterat staden i höstens färger med min analoga kamera och bra poddar i lurarna. Det har varit en sån otrolig kvalitetstid.

Favoritserie denna månad? Åh jag har alldeles för många! Emily in Paris förstås, Away, Björnstad och Snowpiercer! Så otroligt bra serier allihopa!

Favoritbok denna månad? Läste klart "What Kind Of Girl" och den var verkligen helt fantastiskt bra!

Favoritlåt denna månad?

Månadens projekt? Alla fotograferingar som vanligt, alltid samma svar men så enkelt är det.

Månadens outfit?

Vad har gjort dig glad den här månaden? Hösten!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Inte ska du skämmas över shoppingen. Man måste få unna sig ibland.
Alltså Polens abortlagar, vad ska man säga? Hade vi inte haft abort i Sverige hade jag inte suttit här, för jag vägrade och vägrar fortfarande föda barn. Men kvinnans liv är visst inte lika viktigt som det icke-levande fostrets.

nouw.com/jossustravelpics
evelinajosefines
evelinajosefines,

Vilken mysig lista. Hoppas du får en fantastisk kväll vännen<3

nouw.com/evelinajosefines
Nellaroc
Nellaroc,

Wooho! Här är det en stor längtan till jul och allt mys som tillkommer <3 Hoppas du får en ny, underbar månad. Kramar

nouw.com/nellaroc
Linnealiebig
Linnealiebig,
Underbart inlägg 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul läsning! Härligt att höra att du haft en bra månad!

nouw.com/agnesmathilda
sofiahaag
sofiahaag,

Älskar alla höstiga bilder, men bilden från ditt foto-konto var ju helt magisk!!

nouw.com/sofiahaag
amaliev
amaliev,

Så morsomt å lese! Og så fine bilder!🤩😍♥️

nouw.com/amaliev

Prenumerera