Ögonblick från Edinburgh

Vardag

Jag har lite hemlängtan. Så jag tänkte - varför inte dela med mig utav lite random bilder jag hade på mobilen från September månad? Jag var just ute ur min isolation och träffade därmed ungefär alla mina vänner som jag hade saknat så mycket då! Så let's look back at några Edinburgh moments, snart kan vi förhoppningsvis se bilder som dessa i realtid.

Selfies are important. Jag dokumenterar alltid mitt smink för why the hell not?

Jag och Laura var på en av våra många kaffedater! Vi drack nutellakaffe!! Alltså ni hör ju!

Jag och Ellen promenerade ner till Stockbridge för att kika i charity shops därefter en dag när vi träffats för att äta frukost tillsammans. Vi stannade förstås för att fota i Circus Lane, det är obligatoriskt om man råkar passera gatan.

Jag fortsatte med min caféutmaning som gick ut på att besöka så många independent caféer som möjligt i Edinburgh. Jag känner mig nog rätt klar med den utmaningen nu faktiskt. Nästa halvår ska jag fokusera på att besöka mina favoritcaféer medan jag kan, om de får öppna igen förstås.

Hängde mycket med min favorittjej Rachel. Vi gick på café, barer och drog på utflykter till bland annat Culross och Glasgow.

Tvingade Laura att ta en outfitbild på mig en dag då jag kände mig mer färgglad!

Mer från Circus Lane!

En bussnap, bland det bästa jag vet är att åka buss emellan Bruntsfield Place och Tollcross (vilket är bra då jag måste göra det för att komma mot centrum). Byggnaderna där är så fina, och slottet tornar upp sig mellan dem, och på höger sida åker man förbi The Meadows (en stor park), bästa jag vet.

Tvingade Rachel att ta en outfitbild på mig också, såklart.

En random bild på min tågbiljett till Glasgow. Denna dag skulle jag träffa Tilly som också är svensk och fotograferar som hobby. Henne har ni sett bilder på inte allt för länge sedan!

En craycray ögonsminkning som jag ångrade 10 sekunder senare.

Från en av min och Rachels bruncher. Jag hällde alldeles för mycket maple syrup på dessa, alltså seriöst överdrivna mängder.

Här är en bild från när jag och Gustav var på äventyr i North Queensferry som ligger strax utanför Edinburgh! Vi besökte ett akvarium hihi! Såg en massa hajar!

En outfitbild Tilly blev tvingad till att ta av mig - man ska utnyttja sina kontakter hihi!

Omg hur brun var inte jag här??? Vad hände?

En snap från när jag och Rachel var och kikade i lite butiker, vi är bra på att somehow alltid end up på Princes Street.

Another selfie because - wow - so glowy!

Här är en bild från första gången jag träffade Holly! Vi har haft kontakt ett bra tag då hon började plugga samma utbildning som mig men två år under! Hon är också från Sverige och då blir man ju automatiskt vänner haha. Det låter verkligen som att jag bara har svenska vänner här men jag lovar - majoriteten är skottar! Haha men vi sågs på en middag och efter det har vi setts ett par gånger! Det är faktiskt lite av en lättnad att ha en annan svennebanan som tom pluggar samma sak som en själv att prata med! Vi går ju igenom exakt samma sak då liksom.

Random selfie på mig på tåget på väg till Glasgow. Jag åker nog dit alldeles för ofta egentligen hehe. Älskar Glasgow dock!

Vi avslutar med ännu en outfitsnap, de tar ju upp så himla mycket plats i min mobil. Och så avslutar vi inlägget där!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera