November 2017 i svartvitt

Tillbakablickar

I november för två år sedan hade jag bara bott i Edinburgh i tre månader, så jag var fortfarande dökär i staden och såg den nog till viss del ur en turists ögon, det var fint, jag saknar det litegrann.

I november 2017 fick jag uppleva julmarknaden för första gången <3 Min drömplats! Vet ni att de drar igång den igen på söndag? Är så taggad!

I november startar ju julen officiellt i november, det tog jag an 2017 genom att fotografera med julbelysningen som de hängt upp över staden.

Jag var kulturell på nationalmuseet också ... eller kanske inte så jättekulturell, gick runt där och lyssnade på "Alla våra ligg" haha!

Jag åkte till South Queensferry för första gången med Julia! Vi var där för att fotografera till ett universitetsarbete.

Här är en av bilderna jag och Julia tog när vi var där, back in 2017 var jag mycket för artificiellt ljus i mina bilder, det är jag ju absolut inte längre.

Back then hade jag exakt 3 modeller, Gustav, Julia och Rachel haha! De tre var de enda jag egentligen kände i staden back then.

Mest bad jag dem ställa upp på bilder för universitetsarbeten, något de oftast slipper nu (särskilt Gustav), jag är säker på att de är tacksamma för det.

Här är t.ex ett universitetsarbete jag försökte mig på, jag använde inte det i slutändan dock då jag tyckte att det var för klyschigt (med all rätt). Det var ett arbete kallat "Absent but present" tror jag, att fotografera "spöken" på kyrkogårdar är så klyschigt att jag har lust att spy haha. Väldigt kreativ var jag ju inte back then.

Här ovan har vi de mer lyckade bilderna från den fotograferingen.

Jag och Gurra tog liknande bilder också, I still love these, tyckte de blev hur bra som helst!

Jag släpade med mig Julia till Portobello en dag också.

Vi fotograferade i spelhallen där bara för att bli utslängda sedan, man får tydligen inte ta bilder där, jokes on them tho, jag hann ta en hel del haha!

Jag och Gustav tog bilder i ett garage också, jag funderar på att göra om det någon gång? Vi får se ...

Rachel introducerade mig till mitt absoluta favoritställe i Edinburgh också, Royal Botanic Gardens och deras Glasshouse.

Och så fick jag förstås också leka modell, denna tog Rachel, enda bilden någon har tagit på mig som jag verkligen tycker att jag är genuint fin på typ. Rachel har verkligen talang för det hon gör.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå fint 😍
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Wow för alla bilderna!! Den på G bland graffitin var ju SÅ galet ball!!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
ArielC
ArielC,
Ååå så nydelige bilder!! 😍
nouw.com/arielc

Prenumerera