#nouw30daychallenge

Okej så jag tog och kikade tillbaka på januari 2019 och bilderna jag tog då. Först och främst vill jag säga: tack gode gud för att man utvecklas jämt och ständigt. För wow, vissa av bilderna jag tog då var verkligen kaos! Alltså förstår inte hur jag var en fotostudent på universitetsnivå med de bilderna? Väldigt wild and crazy - och att jag la upp dem på min insta - stolt - nej tack!

Men efter att jag skrattat åt mina hemska bilder en stund så slog det mig ändå hur kreativ jag var back then. Alltså jag resultatet var ju ibland hej kom och hjälp mig men jag vågade verkligen! Jag klev ut ur min komfortzone hela tiden och prövade nya grejer, vilket såklart har format mig så mycket som fotograf och hjälpt mig nå den bildstil jag har idag.

Mitt mål inför kommande januari är att våga vara mer kreativ. Våga kliva ut ur min komfortzone och testa nya grejer. För jag har verkligen blivit bekväm i hur saker och ting är, inte bara med fotografin men också med min vardag. Jag är lite smålat inför att pröva nya grejer och nöjer mig med att ha saker så som de är. That's what a pandemic does to you I guess. Hur som helst så vill jag bryta detta mönster nu!

Nouw startar i Januari en 30-dagars challenge som går ut på att vi bloggare ska hitta vår nisch inom bloggandet och våga vara lite mer kreativa, jag tänker självklart delta i detta! Det kommer liksom inte vid en bättre tidpunkt. Jag tror vi alla behöver detta just nu.

Mitt mål med #nouw30daychallenge är att våga uttrycka mig mer kreativt genom mina bilder, och våga prova på nya saker i mitt privatliv också. Vara mer modig helt enkelt. Sluta slösa tiden på att oroa sig för vad folk ska tycka om en.

Hoppas ni är lika taggade på detta som jag är!!

Anyway let's laugh at my photo ideas in 2019!

Haha to be fair så är ju inte dessa illa alls egentligen. De riktigt hemska bilderna fick stanna i arkivet för alltså nej - de förtjänar ej att bli ompublicerade på bloggen.

Vi slänger in lite vardag i mixen också tycker jag! Här är utsikten från vår korridor på universitetet, till vänster kan ni se Edinburgh Castle, prettyyyy <33

Jag har faktiskt recreated den röda telefonbox photoshooten fast på film denna gång! Det är snart en månad sedan och jag har inte hunnit framkalla filmen än :/// ooops! Det har varit för mycket med uni helt enkelt, men ska försöka hitta tid att skicka in filmen snart!

Alltså jag är ju som en riktig turist när de kommer till dessa, jag är helt besatt av dem! Tycker de är så söta!

I januari 2019 fotograferade jag med Hanis för första gången också! Henne har ni ju fått se X antal gånger på bloggen sedan dess!

Let's throw in a selfie in the mix because we need to discuss A - my hair! Hur långt?? Alltså det är helt sjukt. Jag lät mitt hår växa vilt i 1,5 år efter att jag klippte det kortkort första gången för att se vad jag trivdes bäst med, och medan det var fint lockigt så tyckte jag det var så tråkigt att bara ha långt och rakt hår annars, så som ni vet så kapade jag det tillslut. Trivs nog bäst så, men jag ser ändå sötare ut i långt hår haha! The struggle!

Me and the gang på nyår <33 Cute! Något sånt blir det nog inte för min del i år, inget juldagsfirande heller :( Extremt tråkigt men jag känner ändå att sånt inte är viktigare än pandemin och att jag hjälper att hålla mina nära och kära friska genom att inte utsätta mig själv för onödiga risker.

Från en av mina promenader i Eddi. Går ju på en riktig långpromenad en gång om månaden i Edinburgh bara för att jag tycker att det är mysigt. Mitt mål för promenaden är alltid att gå så vilse som möjligt!

Och det var allt för Januari 2019!

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Så fine bilder!😍 Morro at du også skal delta, gleder meg til å se!🤩♥️

nouw.com/amaliev
Terese,

Så kul ändån att kolla tillbaka på bilder som man kanske glömt bort eller inte tänk på man har, men dem var ändån jättefina!

Kramis

tereseflinth.se
linneahedberg
linneahedberg,

Men wow vilka magiska bilder!

nouw.com/linneahedberg
beattriicee
beattriicee,

Riktigt roligt att du också ska vara med i tävlingen!! 🥰 Kommer bli så kul med alla inlägg som publiceras!

nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,

Underbara bilder! <3

nouw.com/hilma
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så härliga och fina bilder!

nouw.com/sofiealkerud
sofiahaag
sofiahaag,

Så kul att du också ska vara med, ska bli kul att fortsätta följa dig nästa år!! 🥰

nouw.com/sofiahaag
tildablanksvard
tildablanksvard,

Vilket bra mål ska bli så kul att följa din fortsatta utveckling! Men tyckte verkligen dessa bilder var fina också

nouw.com/tildablanksvard
feliciatingberg
feliciatingberg,

Tycker bilderna från förra året är väldigt snygga och häftiga, så säg inte det 😁☺️. Efter att ha läst detta vill jag också sätta upp som mål att bli mer kreativ, man kan säkert få en hel del nya perspektiv på livet med hjälp av det!

nouw.com/feliciatingberg
agnesmathilda
agnesmathilda,

Det ska bli så spännande att få följa dig genom denna utmaning och se hur du och din blogg utvecklas av det! Kram ❤️

nouw.com/agnesmathilda

Prenumerera