Mitt 2020, juli - september

Mitt år

I juli började min sista period i Sverige och jag tog verkligen till vara på det! Förutom att jobba typ hela tiden, så åkte jag upp till Björkis med Melvin för en fin lunchpromenad, det var så mysigt, riktig kvalitetstid med lillebrorsan! Jag och tjejerna hade vinkväll och jag hälsade på hos Gurra i Boden som vanligt! Mys!

Augusti var min sista månad i Sverige för sommaren och jag tog verkligen vara på månaden! Jag var ledig hela augusti så det blev en himla massa mysiga äventyr! Hade bland annat släkten på besök i stugan ett tag innan vi gjorde en minisläktträff i Umeå vilket var jättekul! Där träffade jag även min kompis Elsa som jag är väldigt nära med men aldrig får tillfälle att träffa :( Jag var på X antal fjällvandringar också! En med släkten igen och Gustav som var och hälsade på och en med Wilma! I slutet av månad roadtrippade även jag och pappa till Lofoten för en liten fotoresa och det var verkligen så magiskt! Vilket ni vet för jag slutade ju inte skriva om Lofoten förrän typ igår? Jag spenderade också en massa mysig tid i stugan, Augusti månad blev verkligen magisk för mig.

I september åkte jag HEEEEEM <3333 Åh vilken lycka det var! Trots att vi var tvugna att sitta isolerade i två veckor när vi först landade. Så fort min isolering var över så skyndade jag mig ut i verkligheten igen och umgicks med mina vänner typ hela tiden haha! Hade verkligen saknat dem så så mycket! Vi hade picknick utomhus och blev eventuellt lite småfulla. Jag gick på pubar, caféer, satt på Starbucks för en pluggdag, åkte till Glasgow för att hänga med Tilly en eftermiddag. Vi drack kaffe i en park och gick och satte oss på en uteservering och drack lite öl. Jag och Gustav åkte på en överdagstrip till ett akvarium en dag också! Mysigaste månaden alltså!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Älskar att få gå igenom allt som hänt såhär och se bilder genom det!!! Blir dock chockad över hur sinnessjukt tiden gått???? Vad hände ens haha ❤️ Kram

nouw.com/happym
sara,

Åh så mycket fina och härliga bilder! Nu blir man verkligen extra trött på det gråa vädret och längtar efter sol och ljus 😊

sarakarlson.blogg.se
ebbabrage
ebbabrage,

Men wow vad härligt att se allt tillsammans!!

nouw.com/ebbabrage
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Åh, va mycket fina bilder!!😍

nouw.com/belindagoransson
Emmamehrali
Emmamehrali,

Jätte fina bilder, speciellt de i början på dig 😍

nouw.com/emmamehrali
lifeofkile
lifeofkile,

Så många vackra bilder!!!

nouw.com/lifeofkile
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så många härliga bilder! Det låter verkligen som du haft några riktigt bra månader!

nouw.com/sofiealkerud
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fina bilder<3

nouw.com/louiseedling
oliviamalm
oliviamalm ,

Önskar att jag tog lika fina bilder som dig

nouw.com/oliviamalm
hilmak
hilmak,

Härlig period och fina bilder!! <3

nouw.com/hilmak

Prenumerera