Mitt 2020, april - juni

Mitt år

April var inte en jättespännande månad för mig tyvärr. Jag och Gustav gav upp på att sitta i lockdown i UK och åkte hem till Sverige. Jag hängde mest i stugan och så började jag jobba extra på Coop igen. Inget mer än så. Jag började fota med min analoga kamera! Det var väl det intressanta med den månaden.

Maj var också en rätt tråkig månad. Jag var i Luleå och träffade gamla gymnasievänner, hälsade på hos Gustav i Boden. Mammas bil som jag tog som min under Sverigevistelsen bröt ner en timma in i min roadtripp till Luleå. Hela familjen blev matförgiftade efter en helg i studan. Inte en toppenmånad. Jag säger alltid att mitt liv är på paus i Sverige medan mitt riktiga liv är i Edinburgh, och lite så känns det alltid när jag stannar i Sverige för länge. Som att livet står stilla.

Juni blev bättre. Jag började träna igen vilket alltid får mig att må bättre, jag jobbade mycket vilket fick det att kännas som att jag faktiskt gjorde något produktivt med livet. Jag bilade upp till fjällen för en fotografering, jag tog middnattssol-portätt och hängde i stugan. Jag och Gustav roadtrippade till Storforsen en supervarm dag för att bada, spenderade en otrolig sommarvecka i Boden där vi typ badade varje dag. Och mormor mådde bra. Hon var på sitt första återbesök efter cancerbehandlingarna och resultatet var väldigt positivt.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Kul med en resumé! 🥰
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,

Mysigt att kolla tillbaka såhär, man hinner glömma mycket <3 Kram

nouw.com/linndossing
sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Så kul att kolla tillbaka på vad man gjort under året, en av alla grejer som gör att jag älskar att ha en blogg! Sååå mycket fina bilder också, du är sååå duktig!

nouw.com/sofiiaeklund

Prenumerera