Mina ögonbrynsprodukter

Tips, SkönhetInnehåller affiliate-länkar

Hejhej! Idag tänkte jag dela med mig utav min ögonbrynsrutin because - why not? Jag tänkte dela med mig utav mina favoritprodukter och försöka göra lite halvkass tutorial på hur jag gör när jag fixar brynen. Här ovan har ni lilla mig utan brynen på så att ni får en liten förebild, woooo!

Detta är mina main products! Jag älskar verkligen dessa, jag tycker att benefit utan tvekan har de bästa brynprodukterna! Har testat flera olika av dem och alla har verkligen varit helt fantastiska!

24-hour Brow Setter Gel Detta är ett genomskinligt gel du sätter på ögonbrynen för att hålla dem på plats! Denna är verkligen ett MÅSTE i min sminkrutin, jag använder den varje dag! Den sätter verkligen brynen på plats och sedan stannar de absolut där i 24 timmar precis som produkten utlovar! Den är helt fantastisk! Rekommenderar verkligen VARMT!!! Denna tog JUST slut och då har jag använt den dagligen i 2 år! Nej men ni hör ju! Absolut värt pengarna!

Goof Proof Denna ögonbrynspenna har jag nu använt dagligen i 1,5 år och den är inte i närheten av att vara slut! Benefits produkter håller verkligen extremt länge! Denna är även väldigt änklad att jobba med då pennan är vinklad så att man lätt kan följa ögonbrynens naturliga form!

Okej så välkomna till min halvkassa ögonbryns tutorial hihi! Jag börjar alltid med att borsta upp brynen ordentligt! Sedan börjar jag med att dra ett sträck under början av brynen bara för att markera kanten av dem bättre, det blir ofta väldigt skarpt och synligt så jag borstar upp sträcket mot brynen för att få det att se mer naturligt ut!

Sedan fyller jag i lite sträck längst fram på brynen innan jag bara följer mina bryns naturliga shape med pennan och fyller i mellan hårstrån. Jag har turen att ha väldigt buskiga ögonbryn naturligt så för mig räcker det med att bara fylla i efter hur brynen naturligt ser ut och forma dem lite bättre bara. Jag lägger inte ner allt för mycket energi på mina bryn tbh. När jag fyllt i brynen ordentligt så drar jag med mitt gel genom dem för att verkligen se till att de sitter på plats.

Ibland så vill jag markera brynen lite extra mycket. Då brukar jag använda Eye Primern som jag länkar nedan. Jag tar oftast bara en liten pensel med väldigt väldigt lite primer (det behövs inte mycket) och blendar ut det under brynet för att framhäva konkurerna mer.

Anastasia Eye Primer Denna funkar helt fantastiskt för att lägga under ögonbrynen för att framhäva dem lite, men också som primer för ögonskugga - förstås, då den är gjord för det! Det är en väldigt stor skillnad på att applicera ögonskugga med och utan denna produkt. Med den så sprids inte ögonskuggan lika snabbt överallt och stannar precis där du väljer att applicera den, den gör ögonskuggan mycket mer lätthanterlig! (Föredrar absolut specifikt eye primer för ögonen också än concealer eller vanlig primer!!)

Det ovan är min mer vardagliga ögonbrynsrutin.

Urban Decay Double Down Brow Vill jag ha mer markerade bryn som verkligen är SHARP så använder jag denna produkt! Extremt lätthanterlig tycker jag, går nästan fortare att använda än ögonbrynspenna! Rekommenderar även denna varmt!

Detta är jag med ögonbrynen på! Woo! Nedan har ni före och efterbilderna bredvid varandra:

VÄLDIGT stor skillnad hihi. Det går också superfort och håller som sagt hela dagen! Love it! Nedan har ni bilder när jag fixat håret och resten av sminket också, jay:

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Men åh så fint! Gillar verkligen resultatet! Har faktiskt inte provat någon av dessa produkter, men de verkar ju superbra.

nouw.com/agnesmathilda
juliafalten
juliafalten,

Måste testa dessa produkter för WOWWW!! Du är så otroligt fin Celine🤍

nouw.com/juliafalten
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fin du är!

nouw.com/louiseedling
beattriicee
beattriicee,

Du är så fin!! 😍 och så kul att få se dina produkter till brynen!

nouw.com/beattriicee
Anngelic
Anngelic,

Jag har funderat på att testa produkter ifrån Benefit, jag tror inte att jag hört en enda dålig review om deras överbrynsprodukter 😊

nouw.com/anngelic
amaliev
amaliev,

Så nydelig du er!😍🥰

Så morsomt, vi har egentlig ganske lik rutine, jeg prøver å bytte ut rutinen min litt nå da, og jeg har akkurat prøvd benefit sin brow gel, beste jeg har prøvd på lenge!🤩 Digga tutorial’n her, ikke for avansert for min del😃😍

nouw.com/amaliev
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så kul att få läsa din rutin och tips om nya produkter!

nouw.com/sofiealkerud
tildablanksvard
tildablanksvard,

Så kul att få läsa din rutin! Jag har inte testat dessa produkter jag använder den från Anastasia

nouw.com/tildablanksvard

Prenumerera