Min jul och nyår i klockslag och snapshots

Vardag, Christmas

Tanken var att jag skulle göra ett sånt här "följ med i min dag" inlägg och ta bilder från specifika klockslag för jag vet att ni gillar det, grejen är bara att det tog mig endast 2 timmar innan jag glömt bort hela utmaningen såååå var så goda, nu får ni följa med i en hel vecka!

24 december, 12:23: Vi var förbi morfar för att få en inköpslista inför kvällens middag. ag var tvungen att ta bild på deras julpynt, mormor är besatt av ljusslingor och tomtar i alla dess former så deras hus är jul från utsidan och in kring jul.

14:32: Vi var och tände ett ljus för farmor i minneslunden. Vi saknar henne lite extra under julen förstås.

15:35: Kalle Anka var på i bakgrunden och julklapparna uppackade under granen! Allt var som det skulle vara, förutom att vi saknade mormor som var på sjukhuset förstås.

15:36: Mamma hade dukat upp inf��r julmaten, det var fortfarande dock exakt 24 minuter kvar innan vi började äta, viktigt att vänta ut Kalle Anka innan man slår sig till bords.

19:26: Jag tvingade min lillebror att ta en bild på mig framför julgranen, very important att ha i kamerarullen.

20:30: Melvin hade köpt en selfielight åt mig att ha mobilen hahaha hur bra känner inte han mig??? Så den provanvände jag förstås, den funkade perfekt!

25e december, någon gång mellan 22-23: Jag och Agnes, fulla på bubbel redo för krogen. Vi förade med några bekanta och några ickebekanta, men det var kul!

28 december, 12:08: Vilma är utklädd och redo för photoshoot! Det är faktiskt min enda photoshoot hittills under tiden jag varit i Sverige! Den ni!

15:12: Vi firade min kära farbror Håkan som fyllde år! De lockade dit mig med både smörgåstårta och Mysis som inte är en liten valp längre </3

30 december, 17:22: Jag släpade med Agnes på stan i ett försök att hitta en Primer, misslyckades totalt, så vi satte oss på Safari istället och "fikade"

18:59: Tillbaka från stan, tyckte min outfit var så snygg så jag var tvungen att ta en bild på den. Är väldigt arg på H&M dock, jackan är därifrån och den såg heeeeelt annorlunda ut på deras hemsida, den var mycket vitare, med mindre mönster och så fick jag hem något som såg galet annorlunda ut. Kände mest va? Inte alls lika fin :'( Jag har mailat dem angående detta och bett om att få byta (de har den inte på lager längre så ville se om det fanns någon möjlighet), hur länge har det gått sedan det mailet - 8 dagar, har jag fått något svar? Nej. Conclusion: H&M är skit. Nu kommer jag ju inte komma kunna byta den heller eftersom att den är beställd från svenska H&M och jag åker hem till UK i övermorgon.

20:58: Familjens favoritspel, Ticket to ride, här gjorde vi oss redo för omgången. Vi spelar alltid den under julhelgen, det är en tradition.

21:40: Något annat jag gör så fort jag får tid över är att spela sims, det har varit mitt största beroende i jul, men jag kan inte göra det i Skottland så man får passa på när man är hemma!

31 december, 10:22: Jag har ju som sagt jobbat extra på Coop nu under lovet. Jag fick i uppgift att göra ett fint litet bord åt kunderna för att lyxa till lite. Det var en mysig jobbuppgift som innebar att jag fick sitta ner lite, det får man sällan göra på coop så det uppskattade jag.

12:03: Jag satt och väntade ut lunchen, det var mitt sista pass igår faktiskt, ganska skönt att få en och en halv veckas ordentlig lägenhet utan varken jobb eller universitet innan det drar igång igen.

20:33: Jag var rätt slutkörd efter jobbet (vilket jag hade räknat med) så jag bestämde mig för att inte dricka detta nyår, Agnes (som jag uppenbarligen hängt med 24/7 under mellandagarna) hakade på mig på den trenden så vi hade myskväll hemma hos mig innan vi drog upp på Solsidan med Rebecka för att hänga med lite fyllos, även om vi själv inte var riiiiiktigt där.

1 januari, 00:00: För att vara fotograf så är jag jääääävligt dålig på att ta bilder på fyrverkerier.

00:02: Världens fulaste nyåresselfie, jag ser direkt galen ut.

10:04: Satt och pysslade i min bullet journal imorse, har som ni ser planerat lite väl långt i förväg, men så är livet när man är fotograf helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Sara,
Härliga snapshots, ser ut som att du har haft riktigt sköna dagar 😊 Gott nytt år!
sevendays.fi/sara
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Så härligt inlägg Celine! 😍
nouw.com/amandaparkkinen
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Vilket mysigt inlägg! <3
nouw.com/feliciaidachristina
fridachristinas
fridachristinas,
Men asså åh vilket underbart inlägg, så himla mysigt! Stor kram på dig vännen <3
nouw.com/fridachristinas
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Låter som en bra vecka!! Önskar dig ett gott nytt år<33
nouw.com/mayamolanderz
carroat
carroat,
Så mysiga dagar! Gott nytt år fina! 😍
nouw.com/carroat
carroat
carroat,
Så mysiga dagar! Gott nytt år fina! 😍
nouw.com/carroat
Sabinakj
Sabinakj,
Så mysigt inlägg! Nu blev jag otroligt sugen på att spela sims haha!
nouw.com/sabinakj
kaiaheltne
kaiaheltne,
Så koselig!! Godt nytt år <3
nouw.com/kaiaheltne
Therese,
Åh vad underbart med snö!
www.theresemolander.se

Prenumerera