Min hatkärlek till amerikaner

Resor, Outfits, Florida

Jag har kämpat på med att publicera detta inlägg hur länge som helst nu. Wi-Fit på hotellet var verkligen extremt dåligt, så det gick inte att använda riktigt, de få gånger de fungerade så fungerade inte Nouw, därav så blev det ingen resedagbok denna gång. Jag tänkte dock fuska och låtsas som att resan sker nu en vecka senare, och uppdatera med resedagboken lite såhär i efterhand istället. Det låter väl okej?

Så om vi börjar där vi lämnade, på söndagen. (Tog bara outfitbilder denna dag, inga turistbild - pops, därav ett inlägg fullt med outfits) Den dagen drog vi och minigolfade på morgonen. Min familj älskar ju sånt och i USA har de lite större äventyrsgolfer än i Sverige. När vi senast var i Florida ville familjen så gärna göra det men det blev aldrig av, därför var det lite av en prioritet denna dag. Jag kom tvåa, helt magiskt, jag som alltid brukar förlora heh.

Efter minigolfen drog vi till iHop, ett krav från min sida. iHop är en sliskig, alldeles för diabetesframkallande pannkakskedja som vi åt på när vi var i New York för x antar år sedan, det var den restaurangen som fick mig att inse att jag faktiskt gillar pannkakor (hatade det innan av någon sjuk anledning) därför var det väldigt viktigt för mig att få göra ett återbesök där. Medan familjen kanske inte uppskattade det fullt ut så älskade jag det, jag älskar ju stora bruncher.

Efteråt drog vi mot en outlet för att storshoppa billiga märkeskläder, har köpt alldeles för mycket kläder denna resa faktiskt. Något jag varken har råd med eller plats för i min garderob. Här kommer vi lite till min rubrik dock. Min hatkärlek till amerikaner. Jag kan tycka att de är så charmiga och läskiga på samma gång. Charmiga för att jag ständigt fick komplimanger för mina outfits, och det uppskattas ju, inget annat folk var man än åker i världen har så lätt att ge komplimanger som amerikanare, tycker det är väldigt fint och gulligt. Men de skrämmer mig också för att de så gärna overshare deras livshistorier? Hann bara komma in i en butik en gång under denna shopping innan en dam som jobbade där hade delat med alla hennes tragedier till mig, på riktigt. Fick veta när hennes man och mamma dog (kul information), att hon sålde alla hennes mans smycken för att ha råd med sin hyra (kul information) och att hon var född 1a april och alla därför tyckte att hon var lite av ett skämt. Vad hade jag sagt till henne för att starta denna konversation? ”Nej jag klarar mig bra utan en påse”, de är extremt intensiva på ett sätt jag kan ha lite svårt för.

När vi shoppat klart åkte vi hem till rummet och badade i vår jacuzzi som vi hade, så lyxigt. Och det var väl i princip slutet på den dagen.

#nouwoutfit #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Alltså din outfit?! WOW! Du är så galet fin <3 Kram
nouw.com/linndossing
Desireekujala
Desireekujala,
Hur snygg outfit? <33
nouw.com/desireekujala
Louise,
Lite obehagligt att dom delar med sig av sån information bara så där men kanske är för att dom vill sälja mer? 😋
louiseelinore.com
Amanda (Swedish Passport),
Vänta, PAUS! Hur har du kunnat hata pannkakor? Typ sjukaste jag hört, haha! 😉 Lät ändå som en riktig bra dag, trots det lite over-sharing butiksbiträdet 😊
swedishpassport.com
natalierenstroom
natalierenstroom,
Men hur fin är du då!!<3
nouw.com/natalierenstroom
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är mer än okej att det inte gått som du velat på resan med inläggen för det är meningen att man ska njuta och bara va (även om jag kikat in och saknat dig hehe)! Men HUR fin är du inte Celine?! ge mig din stil <3 Haha är SÅ sugen på att se alla dina kläder som du shoppat på dig!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Som du rockar din outfit alltså, otroligt vacker! Såklart du ska berätta om resan nu, vi vill ju höra allt!! <3
nouw.com/lillymihlte
Ida,
Alltså huuur snygg är du inte Celine!! Och asså drömbilderna du har lagt upp nu från resan, döööör<3 Älskar att amerikaner är mer extroverta än oss (mvh världens mest introverta svenskar typ haha) men förstår att de kan bli liiite mycket ibland då de är så annorlunda här i Sverige haha :')
idanilssonphoto.se
Angelica,
Älskar denna outfit alltså, WOW! <3 Nu har jag aldrig varit i USA, men tycker också det där känns liiite läskigt haha. Är för svensk för den sortens intensiva kontakt och samtal med främlingar
angelicawahlin.se
thelisalarsson
thelisalarsson,
Sjukt bra inlägg allihopa och kul att läsa ikapp! Så sugen på att planera resa med mina barn bör dem blir större och förhoppngsivs är både Disney och Harry Potter-fans😂
nouw.com/thelisalarsson

Prenumerera