Min fotografering är inte bra nog och andra tankar

Funderingar

🖤 En trend jag aldrig förstått mig på och som får mig att vilja dö av uttråkning är den här ”influensers rensar och lägger upp det på youtube” trenden, alltså ew. Hatar, så jäkla tråkigt, det påminner mig bara om att jag själv behöver rensa. Och hur många Wahlgrens Värld avsnitt finns det inte när de rensar Pernillas garderob nu också? Det är så tråkigt, please stop. (Gillar däremot före och efter bilder av rensningar men slipper gärna vara med när det händer)

🖤 Det är lite oklart när vi åker till Edinburgh just nu som sagt. De har just gått ut med att lockdownen kommer vara minst till sista februari, och jag och Gustav är inte supertaggade på att gå igenom att ta ett 2000 kr PCR-test och sitta i eventuell hotellkarantän för att sedan vara i lockdown på obestämd tid. Vi måste ju åka tillbaka snart men ah, det känns segt atm. Vill att de ska gå ut ur lockdownen typ igår så jag kan få träffa mina vänner och utföra mitt uni-arbete ordentligt med modeller i studion </3

🖤 Något positivt dock - jag har aldrig tränat bättre än nu! Jag har under min tid i Kiruna blivit medlem på ett nytt gym här som jag verkligen älskar. Är ungefär 100 gånger bättre än det gym jag har i Edinburgh. Min träning har utvecklats så mycket bara tack vare att jag har tillgång till ordentlig utrustning. Love it! Har varit så kul att märka av så tydlig skillnad i styrka, muskler osv!

🖤 Min favorittid på dygnet just nu är absolut min sminkmorgon! Alltså det är det BÄSTA jag vet. När jag kommit hem från gymmet, ätit en ordentlig frukost, duschat och sätter mig och sminkar mig i solljuset med en Nocco. Alltså omg, kvalitetstid, jag sminkar mig verkligen trots att jag bara ska sitta hemma nu bara för att jag njuter av den stunden så mycket!

🖤 Jag och familjen ska åka till staden jag bodde i under gymnasietiden till helgen! Är så taggad, ska äta en ordentlig hämtburgare, gå på Gina Tricot, träffa mina gamla skolkompisar (förhoppningsvis) och GUSTAV!!!

🖤 Vet ni vad, jag känner att jag officiellt har blivit en influenser nu för Estrid ska skicka hem en gratis rakhyvel åt mig utan krav på att jag lägger upp det någonstans. Amazing hahaha! Skämt åsido så säger man ju aldrig nej till gratisprodukter :’)

🖤 Jag ifrågasätter än en gång hela min fotostil, vill radera min intagarn och börja om. Hatar allt jobb jag någonsin gjort, alltså usch! Jag får sånna här infall ungefär en gång per år :))) Hate it :( Men to be fair så leder det ofta till att jag funderar på min stil, vad jag egentligen vill göra och utvecklas därifrån så det brukar leda till något bra i slutändan, även om det är jobbigt när de här tankarna att ens arbete inte är bra nog dyker upp.

Gillar

Kommentarer

Hilma Eklund ,

Åh den där sminktiden lät verkligen magisk 🥰 kan du inte göra ett inlägg där du visar vilka sminkprodukter du använder? 😘

www.nouw.com/hilma
corneliaeri
corneliaeri,

1. Älskar det här inlägget och att det känns som en ritkig gott och blandatpåse <3 2. Haah finns det en sån trend!? Jag är så efter (kollar aldrig på youtube) men det låter verkligen supetråkigt haha. 3. Oooooh så härliga bilder, så fin vinter <3 och 4. Jag förstår att det kan komma såna perioder och det är ju jättebra om du kan använda dem till att reflektera och utvecklas, men tvivla ALDRIG på det du gjort för du är grym!!! Jäklar vad du inspirerar med dina bilder. <3

nouw.com/corneliaeri
Desireekujala
Desireekujala,

Åh ja ibland kommer man in i perioder när man ifrågasetter sig själv men jag tycker du är grym på det du gör!! <3

nouw.com/desireekujala
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Hoppas allting löser sig med Skottland snart! ibland kommer man in i perioder då man verkligen ifrågasätter allt men jag tycker du är super duktig och jag älskar alla dina bilder!

nouw.com/sofiealkerud
nellielillskog
nellielillskog,

Men nejnejnej!!!! Du är MAGISKT bra på att fotografera 🤍✨

nouw.com/nellielillskog
sofilagerback
sofilagerback,

Vilka härliga bilder! <3

nouw.com/sofilagerback
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så roligt inlägg! ❤️ Tråkigt dock att du känner som du gör kring ditt fotande. Sådana perioder har man ju dock ibland! Men jag tycker du är otroligt duktig!

nouw.com/agnesmathilda
tildablanksvard
tildablanksvard,

Intressant inlägg!

nouw.com/tildablanksvard
ellinorwd
ellinorwd,

Vilket bra inlägg!! 😊👍🏼

nouw.com/ellinorwd
lifeofkile
lifeofkile,

Håller sååå med om rensartrenden, så jäkla tråkigt haha!! Hade du inte förresten kunnat dela med dig av lite träningspass? Hade varit kul! 🙏

nouw.com/lifeofkile

Prenumerera