Med en discokula

Porträttfotografering, Vardag

Jag och Rachel var som sagt ut och fotograferade i tisdags och jag blev såååå nöjd med bilderna att jag helt enkelt inte kan låta bli att visa er dem även fast jag inte redigerat dem ordentligt än (dessa fick bara en snabb genomgång i vsco) Så här får ni en liten sneak peek!

Detta är min första kreativa shoot sedan i augusti och jag är verkligen SÅ nöjd med den! Detta är nog det bästa jag har gjort på ett halvår! Menar inte att mina bilden nödvändigtvis är tekniskt bättre än andra bilder jag tagit, utan bara att jag lagt ner mer hjärta och själ i dessa. Jag var uppriktigt uppspelt när jag tog dessa bilder.

Jag är faktiskt lite förvånad att man kunde vara så pass kreativ med en discoboll. Jag trodde det skulle bli lite klumpigt att komma på poser, men om något så blev det bara enklare! Rachel är ju till stor hjälp också då hon har rätt bra koll på vad det är jag vill ha för bilder. Vi har fotograferat ihop en massa tidigare (eller alltså ja, hela tiden då vi alltid jobbar tillsammans på projekt på universitetet) och hon och jag har rätt lik stil så det blir alltid succé med henne som modell.

Dessa bilder är inte till för något universitetsprojekt utan det är mer en idé jag haft ett tag. Som ni kanske minns så tog jag bilder på min bror med discokulor i vintras (de finns i arkivet på celinelf.blogg.se om ni är nyfikna) De bilderna blev inte riktigt som jag tänkt mig så jag testade igen och blev SÅ nöjd!

Men kan ni förstå att det fortfarande finns så många fina blommor i oktober här? DRÖMMEN! Bilden till vänster är en absolut favorit från i tisdags!

Jag tyckte ljuset i vattnet bakom henne på bilden till vänster blev riktigt bra! Discokulan fungerade bra som en reflektor i dessa bilder också haha! En massa + poäng.

Wow säger jag bara. Jag tror aldrig jag varit så nöjd över mina bilder faktiskt. Jag kan uppriktigt säga att jag ÄLSKAR dessa och verkligen stå för det! Och det är ju huvudsaken! Längtar tills jag sätter igång och redigerar dessa ordentligt!

Gillar

Prenumerera