Lyckan när man hittar svenskt godis utomlands

Vardag

Hade verkligen den ultimata sega söndagen igår och det var underbart! Jag vaknade vid nio medan Gustav sov vidare, så jag låg kvar i sängen och drog mig innan vi klev upp tillsammans vid elva tiden, somnade i hans famn i soffan en stund medan han såg på någon fotbollsdokumentär innan jag klev upp för att göra muffins till oss! Myspys! Jag tog dammsugaren genom lägis en sväng innan jag och Gurra drog vidare till gymmet.

Är så glad att Gustav har börjat gymma!! Jag har ju alltid gått dit ensam men nu när Gustav har börjat så har jag börjat gå mycket tidigare på dagen, och det är också skönt att kunna gå och träna på hans lediga dagar (jag brukade ta de som lite ofrivilliga vilodagar då jag hellre mös på hemma med honom när han var ledig). Vi tränar inte tillsammans på gymmet utan gör lite av vår egen grej men det är härligt att ha sällskap på vägen dit och tillbaka och bara mysigt att veta att han är där. Igår var min 7e gymdag i rad så jag har motvilligt fått inse att det är dags för mig att ta några vilodagar nu. Jag har verkligen så svårt för vilodagar när jag väl kommer in i gymrutinerna.

Passande nog så är gymmet i samma byggnad som en stor Sainsbury's butik så vi passade på att göra veckans matshopping också! Vi skulle inte ha mycket idag men jag och Gustav tenderar att gå lite craycray och avvika en del från inköpslistan ibland.

Detta var verkligen en avvikelse! Jag hittade daimkaka!!! Förstår ni lyckan??? Det är något alldeles speciellt när jag hittar svenska grejer i affärerna här, köper hem det utan att tänka, så detta blir absolut veckans onyttiga! Vi byter ut hallonchokladen från denna vecka!

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag förstår totalt din lycka !!! 😍
nouw.com/emmamehrali
Ida,
Men viiiilken lycka!! Kan skicka dig ett paket med massa goda svenska saker haha 😉 Hade också saknat det såå mycket!! :'D
idanilssonphoto.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha tackar absolut inte nej till det!
nouw.com/celinelundqvists
Linnéa,
Haha, så härligt inlägg... började grina när jag hittade ahlgrens bilar på taxfree i grekland 😂😂😂
nouw.com/linnealiebig
Alice,
Meehhh vad bra att Daimtårta även finns i skottland!
alicelindstrom.se
Angelix,
Ååå vad gott med daimtårta!
www.devote.se/Angelix
happyM
happyM,
Omg, nu är jag beredd att flytta!!!! Haha ❤️
nouw.com/happym
Desireekujala
Desireekujala,
Men mums!! Daimtårta är ju nostalgi, så gott! <3
nouw.com/desireekujala

Prenumerera