Livet i tidiga 20-årsåldern

Funderingar, Listor

- Pluggar du som lilla mig så är alltid de sista dagarna på månaden en sorglig historia av att äta rester från kylen och undvika alla typer av affärer så mycket som möjligt

- Många av du och dina vänner i samma ålder som dig är i väldigt olika faser i livet. Vissa pluggar, vissa reser runt jorden, vissa bor kvar i hemstaden och jobbar heltid och vissa har hunnit skaffa familj.

- Din hemstad är plötsligt tom på folk du känner förutom på jul, påsk och sommaren (om du bor i en småstad som mig förstås)

- Att gå ut och dricka på en vardag är helt accepterat och rätt vanligt.

- Bor du utomlands som mig (hej hej) så bor du i en liten halvtaskig lägenhet som du spenderar alldeles för mycket pengar på.

- Ekonomi är plötsligt något du måste ha koll på och inte bara något du läste om på hemkunskapen :)))

- Du är helt jävla lost. Men hör det inte till att vara i 20-årsåldern att gå från att ha en relativ klar bild av vad man vill göra i framtiden till att inte ha någon jäkla aning? Eller är det reserverat för gymnasiet? Jag är iaf i det stadiet i livet nu.

- Man måste plötsligt ordna läkarbesök, tandläkartider och sånt tråkigt själv, det suger samtidigt som det också är skitläskigt.

- Ibland måste man göra sjukt vuxna saker som att ringa banken???? Ursäkta jag är fortfarande 3 år gammal i sinnet, jag kan inte ringa en bank.

- Folk tar dig plötsligt på allvar, det var jag inte beredd på.

- Man är inte alls var man förutsåg att man skulle vara i livet. Som barn tänkte man väl att man skulle ha egen familj när man var typ 25? Haha ursäkta det lär inte hända snart.

- Du förstår inte längre memes som dina småsyskon refererar till. Ursäkta mig men var är min rullator?

- Du är plötsligt "för gammal" för saker, som t.ex TikTok, än en gång, var är min rullator?

- Att vara politiskt aktiv och medveten är plötsligt ett krav. Och det är jävligt läskigt att ha åsikter om någonting. Men flygskam är en grej nu och är du inte feminist så kan du lika gärna vara en terrorist (lite överdrivet kanske hihi)

- Du har tappat kontakten med ungefär hälften av de vänner du hade för 5 år sedan. Men skaffat dubbelt så många nya vänner.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Caroline,
så roligt inlägg, känner igen mig i mycket! hur gammal är du? 😊
carro93.se
sarasara
sarasara,
Känner igen mig i mycket, speciellt att inte längre veta vad man vill göra i framtiden!
nouw.com/sarasara
ArielC
ArielC,
Så fint innlegg, du skriver så fint Celine! Kjenner meg veldig igjen idet du skriver..Og må bare si såååå fine bilder av deg! 😍
nouw.com/arielc
Julia,
Gud ja, så var det 😊 Delvis är det kanske fortfarande lite så när jag är i tidiga 30-nånting. Inte alla punkter såklart, och mycket föll på plats ganska snabbt för mig... men fan, mycket undrar jag när det ska hända, vända. För alltså, känner mig lite som infiltratör i mänskligheten och snart kommer någon avslöja mig som bluff.
ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
nej men alltså de här stämmer ju på mig också som är 30! Haha, inte gott tecken för min del tror jag 😉 Men gillar iallafall att det är socialt accepterat att dricka alkohol på vardagar!
nouw.com/isabylund
Hilma
Hilma,
Haha känner igen mig i typ alla punkter! Vilka fina bilder vännen! Älskar ditt läppstift 😃 <33
nouw.com/hilma
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är verkligen så rätt det du skriver, väldigt roligt att få en ögonöppnare och tankeställare på samma gång! Bästa Celine <3
nouw.com/emmaengstrom
Pauline,
alltså så sant och bra inlägg!
lillafrokenhurtig.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Kul inlägg. Bor i en småstad så känner verkligen igen mig på punkt 3 fast jag är i tidiga 30-årsåldern. Högstadiet och gymnasiet träffade man sina kompisar varje dag men nu krävs det typ en evenemangsinbjudan på Facebook för att få ihop ens hälften av gänget.
nouw.com/jossustravelpics
linndossing
linndossing,
Herregud jag känner verkligen igen mig i allt! Helt galet 😂
nouw.com/linndossing

Prenumerera