Kläder jag vill ha i höst

ShoppingInnehåller affiliate-länkar

En fin beige eller vit dunjacka. Jag har varit på jakt efter en sån i ett par år nu men aldrig hittat den perfekta eller varit för snål för att köpa den perfekta. Jag tänker mig något SÅNTHÄR.

En sån här typisk trendig brun topp som DENNA. De har ju varit inne ett tag, och jag veeeet att det är en sånhär trend som kommer att dö ut typ imorgon, men jag har hunnit bli besatt av tanken att äga en sån tröja.

En söt tjejig topp. Har märkt att jag har många basic tops men väldigt få sånna här typiskt gulliga söta, så det saknar jag faktiskt i garderoben. Hade inte sagt nej till EN SÅN HÄR tex.

En vit/beige ribbad långkjol. Detta har jag också varit ute efter sedan i våras men ännu inte hittat den perfekta. Funderar på något I DEN HÄR STILEN?

Ett par Nike Airforce. Just DESSA planerade jag att köpa medan jag var i Sverige men de fanns ingenstans i min storlek. Tänkte ta och beställa dem efter flytten hihi. Är taggad på att ha ett par nya vita sneakers. God knows I need them.

Söta färgglada klänningar. Särskilt klänningar med lite roliga mönster som DENNA. Det är superinne just nu och jag älskar ju tyvärr att följa trender.

Färgglada hoodies. Det är ju så snyggt när man matchar det till mer basic färger på resten av outfiten. Gillar t.ex DEN HÄR.

Vita cykelbyxor. Jag älskar ju cykelbyxor, så snyggt och skönt, passar till allt. Bästa som har hänt mänskligheten. Gillar verkligen DESSA.

Färgglada kostymbyxor. Som DESSA. Känner att jag behöver lite mer färg i min garderob faktiskt, men färg som är classy om det makes sense? Nåt som livar upp outfiten men ändå ser stiligt ut.

Söta blommiga klänningar. Som DENNA. Jag tycker att det är så fint med klänningar i början av hösten, när det fortfarande är varmt nog att ha det fast med en kofta till.

Färgglada koftor. Ni hör kanske att jag behöver mer färg i garderoben? Hehe. HÄR har ni en kofta jag är sugen på.

Snygga svarta toppar som funkar till vardags men som inte är sådär supertråkiga. Som DEN HÄR.

Gillar

Kommentarer

Prenumerera