Kärlekslistan

Listor

Är du i ett förhållande? Tror absolut ingen på bloggen har missat det men ja det är jag.

Har du kysst någon idag? Har inte kysst någon på snart två månader :( buhu

När går gränsen vid otrohet? Det är olika från förhållande till förhållande tror jag, när man gör något som får den andra partnern att känna sig bortvald/gör något som man bara bör göra med den man är i förhållande med. Ah, svårt att förklara. Jag drar gränsen rätt snabbt dock.

Är du romantisk? Inte särskilt tyvärr, spyr på allt som är klyschigt, men älskar att kärleksförklara mig till Gustav så ändå lite kanske?

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Snäll, lojal, rolig, någon med många intressen och som man lätt kan prata med, å lita på förstås, tillit är allt.

Hur beskriver du dig själv som flickvän? Klängig. Jag är tyvärr rätt krävande, får jag inte tillräckligt med uppmäkrsamhet från min kära pojkvän kan jag bli rätt arg och bitter. Det är lite av ett heltidsjobb att vara tillsammans med mig. Sedan är jag (och jag hoppas att Gustav håller med!) rätt snäll och stöttande också. Jag är också den som alltid hittar på aktiviteter att göra, för jag får panik av att bara sitta still.

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man litar på varandra och har kul tillsammans

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Typ en gång varannan dag, jag har nära till tårar.

Hur många har du varit i ett förhållande med? Gustav är mitt första "riktiga" förhållande

Hur länge höll ditt första förhållande? Well I'm still in it, men vi är uppe i 1 och ett halvt år nu tror jag (????)

Vill du vara singel eller i ett förhållande? Jag är ABSOLUT inte en singelperson, har aldrig någonsin varit. Förhållande varje dag i veckan.

Är du en bra pojk/flickvän? Helt okej kanske? Kan ju förbättra mig själv, t.ex låta Gustav andas och inte kräva bekräftelse hela tiden heh

Vem sov du senast bredvid av det motsatta könet? Min bror haha, i bilen.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 18 och 19 eller 17 och 18? Något där omkring. De är fortfarande tillsammans. (Jag och Gustav träffades när vi var 18, jag ser det som ett teckeeeen - hoppas på det iaf)

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nej, alltså det är ju det dummaste man kan göra. Kan tatuera in min mamma, pappas och brors namn, ingen annans.

När du vill ha någon? Vad gör du? Gråter och gör absolut ingenting. Det var ju inte min förtjänst att jag och Gustav hamnade i ett förhållande kan jag ju säga.

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Man skulle gå på ett nöjesfält! Eller Disney World! Fyfaaan vad kul. (Skulle aldrig få med Gustav till Disney World)

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Gustav, pappa och Melvin. Vägrar att välja mellan dem.

Vill du gifta dig? Varför/varför inte? Ja det vill jag, för jag tycker det är ett fint sätt att fira sin kärlek på med alla man känner. Plus att jag MÅSTE ha mitt drömbröllop innan jag dör, har planerat det sedan jag var 3 år gammal!

Vill du ha barn? Ja det vill jag, har typ redan planerat i vilken ålder jag bör skaffa barn också (27-30) ... jag behöver hjälp!

Har du en utseendetyp hos killar? Brunt lite lockigt hår, skrattgropar och blåa ögon. (Beskrev jag just Harry Styles eller Gustav? Ingen vet)

Vem var din första kärlek? Småbarnskärlek, då var det en kille på dagis hihi, riktig kärlek skulle väl vara Gustav.

Är kärlek allt i livet? Ja. Men det behöver inte vara romantisk kärlek. Det kan vara kärlek till familj, vänner, att resa, fotografera osv. Allt jag gör är pga kärlek. :)

  • Listor

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fina ni är <3
nouw.com/juliavnmelin
Viktorhognas,
Vad kul att få läsa 😊 Vilka fantastiska bilder!
www.nouw.com/viktorhognas
Lie7
Lie7,
vilken kul lista, och så fina ni är! 😊
nouw.com/lie7
mandasdiary
mandasdiary,
Alltså åh så fint inlägg, ni är ju så fina tillsammans <3
nouw.com/mandasdiary
celinelundqvists
celinelundqvists,
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
Sara,
Mysig lista 😊
www.aamaziing.se
MALIN,
Alltså ni två <3 Kram
malinkirstine.se

Prenumerera