Instagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvists

Juni 2020

Mitt år

Betyg på månaden? Den får en stabil 4/5, hur fantastiskt är inte det?

Månadens längtan? Jag vill hem till Edinburgh, jag saknar staden så mycket att det nästan gör fysiskt ont, tror inte jag varit ifrån den såhär länge sedan jag flyttade dit. Det värsta är ju att jag vet att Edinburgh inte är staden som jag älskar om jag åker tillbaka, de är ju fortfarande delvis i lockdown.

Månadens uppfyllda mål? Jag har kommit igång med träningen igen! Så efterlängtat!

Vad har varit extra bra den här månaden? Men den svenska sommaren förstås! Vädret har ju varit helt fantastiskt, 2018-sommaren har gjort sig påmind!

Detta köpte jag? Har fortsatt min väldigt oroväckande shopping spree. Köpt en ny skinnjacka och tre sommartoppar samt en hel del smink och grejer till analoga kameran.

Mest gillade bild på vanliga instakontot?

Mest gillade bild på fotoinstan?

Månadens känsla? Haha borde ta bort denna fråga från listan för som vanligt har det varit väldigt upp och ner för mig!

Hände något tråkigt? Hahaha jaaa men det är en sån liten och löjlig grej att jag inte ens vill ta upp det.

Månadens tips? Roadtrippa mer i området du bor, det är så mycket man inte har sett bara för att man är för lat för att åka ut från stan litegrann.

The one that got away? Mitt lediga juli heh, men jag behöver pengarna från jobbet så ska inte klaga!

Hur summerar du juni? Som en perfekt Sverigesommar

Blev juni som du tänkt dig? Bättre faktiskt!

Vad gjorde du förra året i juni? Jag spenderade större delen av månaden i Edinburgh, hängde med kompisar och fotograferade litegrann. Sedan åkte jag till Kiruna lagom till Kirunafestivalen (som inte blir av i år, booo), stod längst fram på Maggio och bilade sedan ner till Göteborg med familjen!

Vad gjorde dig ledsen? Mina egna tankar typ

Månadens träning? Har gått superbra, försöker träna varje dag jag kan så det har blivit en hel del! Tror också det är en stor anledning till varför jag mår så mycket bättre än föregående månader, träningen är verkligen viktig för mitt psykiska mående!

Vad har du på listan för nästa månad? Samma som förra i princip - klura ut när jag ska åka tillbaka till Skottland, klippa lugg haha!

Hur tror du nästa års juni ser ut? Som jag säger med allt - jag har ingen aning hur något nästa år ser ut nu! Jag går ut universitetet i maj och vem vet var jag hamnar i världen efter det (London mest troligt)

Månadens bästa beslut? Att tacka ja till mer arbetspass kanske? Det är typ det enda beslutet jag tagit.

Månadens aj? Träningsvärken <33

Vad gjorde dig stolt den här månaden? Nu kanske inte Laura läser det här och det kanske också blir svårt då hon måste använda google translate. Men jag är extremt stolt över henne faktiskt! Hon har gjort sin hobby (grafisk design) till ett företag under UK's lockdown och det är så inspirerande att se!

Månadens magi? Nej men SOMMAREN kan vi prata ännu mer om den?

Månadens favorithändelse? Måste jag välja en så är det nog dagen jag spenderade i Storforsen med Gustav!

Favoritserie denna månad? Har sett 13 Reasons Why (senaste säsongen var inte så bra, och ursäkta men vad gjorde de sista avsnittet??? får panik) samt Gossip Girl för 4e gången.

Favoritbok denna månad? Jag har bland annat läst om "Himlen Börjar Här" den är ju ren och skär magi!

Favoritlåt denna månad?

Månadens projekt? Har inte haft nåt jättestort på gång men har just genomfört en familjefotografering så det är väl ett miniprojekt jag har på gång.

Månadens kläder? Gillar verkligen outfiten ovan!

Vad har gjort dig glad denna månad? Sommaren i Sverige, fotograferingen, alla småäventyr jag varit på, att hänga med Gustav och vännerna, att träna. Men det allra största: mormor var på sin första röntgen efter hennes stora operation och cancerbehandling, och ingenting nytt har utvecklats. Vi fick alltså 3 månader av normalitet i sommarpresent av läkarna. Det blir inte bättre än så!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Haha älskar alltid dina månadssammanfattningar!! <3
nouw.com/isabylund
Amandaya
Amandaya,
Älskar!! Såå fina bilder också😍
nouw.com/amandaya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera