Julmys deluxe fast utan julkänslor

Vardag, Christmas

Min familj går igenom en otroligt tuff period just nu. Har ni lusläst på senaste tiden har ni nog snappat upp att min mormor är sjuk just nu och hon har just genomgått en rätt stor operation. Vilket gör att julkänslorna har knuffats åt sidan en del, förstås. Men vi gör vårt bästa ändå. Efter frissan i onsdags så var det världens norrsken så jag tvingade pappa att följa med mig ut för att jaga ikapp det. Bilderna blev 100%igt skit för att vi inte hade med oss rätt utrustning så det fick bli mobilkamerabilder, men det är ju bättre än inget. Efter att vi jagat runt norrskenet åkte vi hem för att pepparkaksbaka med resten av familjen och morbror.

När jag inte har jobbat har jag mest slappat här hemma med familjen, jag försöker verkligen ta till mig det här att bara "ta det lugnt och slappna av" men ska jag vara 100% ärliga med er så hatar jag det. Jag blir otroligt rastlös och halvt deprimerad haha, jag gillar ju att hålla igång och jag känner mig nästan bara tröttare av att ligga i soffan hela dagarna? Så jag har sakta men säkert börjat planera in nog mycket saker för att ha fullt upp nästa vecka igen. Är så jävla less på att bara sega i soffan alltså. To be fair så har jag dock hunnit ikapp med plugget tack vare det, och spelat sims, men whatever!

I lördags följde jag med pappa och Melvin till stan, dels för att övervaka deras julklappsshopping till mamma, dels för att köpa en flaska prosecco inför juldan hihi. Har förutom detta också jobbat sakta men säkert på att slå in paket, det är ju det absolut värsta jag vet att slå in paket. Men nu är det liksom bara 1 dag kvar till julafton och då har man inte så mycket annat till val.

I ett desperat försök att komma upp ur soffan så bestämde jag mig för att göra lite julgodis i lördags. Det blev jultomtefudge, det smakar mest vit choklad, och så blev jag påmind när jag åt det att jag inte ens tycker om fudge. Men det ser gulligt ut iaf!

Igår blev det kompisdag iaf! Jag träffade två av mina äldsta barndomsvänner (som ni läst om x antal gånger på bloggen, Lovisa var jag ju t.ex i Rhodos med). Anyway, först träffade jag Wilma för att fika på Spis, supermysigt förstås och sedan på kvällen gick jag och hälsade på hos lussebullen ovan och såg på medan hon stressade med julförberedelserna.


Idag ska jag och brorsan ut och ta årets julkort till instagram som ska publiceras imorgon (i den här familjen är vi förberedda!!) och sedan tänkte jag bara spela sims fram till i eftermiddag då jag måste dra mot jobbet. Vilket förstås betyder att jag missar en del av uppesittarkvällen :'( Buhu. Men det är ett rätt kort pass så jag hinner hem för andra halvan iaf, missar inte allt det är ju en liten tröst.

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så fine og stemningsfulle bilder! 😍
nouw.com/arielc
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Stor styrkekram! <3
nouw.com/enlitenbitavmig
cassandralee
cassandralee,
Massor med styrkekramar till dig & din familj❤️
nouw.com/cassandralee
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Nej har inte heler några julkänslor, vi går också genom lite tuffheter just nu i famijen då åker julen lite åt sidan...
nouw.com/ebbaalexandraa
Linnealiebig
Linnealiebig,
Så mysiga o goda bilder ❤️
Hoppas du hinner med dina rocky roads, världens godaste o farligaste godis 😂
nouw.com/linnealiebig
linndossing
linndossing,
Har dödsfall i släkten så julkänslan kommer åt sidan här också. Men vi gör allt vi kan, ha en fin jul! God jul och kram ❤️
nouw.com/linndossing
linndossing
linndossing,
Har dödsfall i släkten så julkänslan kommer åt sidan här också. Men vi gör allt vi kan, ha en fin jul! God jul och kram ❤️
nouw.com/linndossing
Julia Svensson,
Åh så mysigt!!!
juliasvenssons.se
happyM
happyM,
God jul underbaraste du, ta hand om varandra, vet verkligen hur tufft det kan vara❤️ Ha en underbar dag ❤️ Kram
nouw.com/happym
megkaup
megkaup,
Tråkigt att höra om din mormor, hoppas hon repar sig 💞 otroliga bilder med tanke att du tog dom med din lur?!?
nouw.com/megkaup

Prenumerera