Juli genom åren

Tillbakablickar

Juli 2018. Jag sommarvickade på ICA Kvantum i Kiruna, jag spenderade som ni kanske minns hela sommaren i Sverige, så mest stod jag och svettades i charken med en kepa på huvudet. Innan och efter jobbet låg jag och drog mig i solen och drog till stränder med vännerna, det var ju galen sommarvärme som vi alla minns. Förutom det så genomförde jag x antal fotograferingar, jag fjällvandrare till Trollsjön med familjen och hängde i stugan.

Juli 2017. Jag hade just tagit studenten. Jag bodde fortfarande i Luleå på den tiden så jag penslade mellan Kiruna och LÅ där Gustav faktiskt flyttade in i lägenheten med mig runt den tiden. Jag fotograferade ett bröllop i Narvik, redigeringen tog upp resten av sommaren vågar jag påstå. Jag hann spendera lite tid i stugan och var på Hamnfestivalen i Luleå med Gustav och ett gäng från min gamla gymnasieklass.

Juli 2016. Jag var på språkresa i USA. Vi bilade från LA till New York så jag skulle vilja påstå att vi hann se väldigt mycket av landet på vägen. Det var verkligen en drömresa. Jag stannade i Luleå i en vecka när jag landade för att gå på Hamnfestivalen med ett gäng kompisar. Men när jag kom hem till Kiruna väntade jobb, samt cancerbesked. Farmor fick besked om att hon hade cancer i princip överallt och dog inte långt därefter. Vilket ni alla vet var supertungt för mig då farmor och jag varit otroligt nära varandra i hela mitt liv.

Juli 2015. Jag jobbade hela sommaren, månadens höjdpunkt lär ju ha varit när min farbror gifte sig med Biggan, som också varit med i hela mitt liv så det var på tiden. Jag fick leka bröllopsfotograf förstås.

Juli 2014. Jag spenderade några drömmiga veckor i Poikkijärvi i galen värme innan familjen åkte till USA. Vi spenderade 8 dagar i New York, en stad som vann hela mitt hjärta innan vi fortsatte till Orlando, mest för att gå till en massa parker som Disney World förstås. Efteråt fortsatte vi till Miami men det skedde inte förrän i Augusti så det tänker jag inte ta upp här.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Men vilka bilder! Så underbart vackra, vilka stunder du fotat<3 härlig tillbakablick 😊
nouw.com/by_anniess
Desireekujala
Desireekujala,
Vad roligt inlägg med tillbakablick ☺️ Och du bjuder på fina bilder som vanligt 🌸
nouw.com/desireekujala
mollysvedin
mollysvedin,
Så kul att delar med dig av detta! Återigen, du har alltid så fina bilder 💗💗
nouw.com/mollysvedin
lindajanssons- fashion,
Fantastiska bilder, verkligen!!! Och du är så fiiin❤️
lindajanssons.com/
linndossing
linndossing,
Men åh så roligt att få följa med tillbaka i tiden!
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Så herlige bilder 💛
nouw.com/arielc
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Så himla fina bilder!
nouw.com/feliciaidachristina
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så fin du är & vilka magiska bröllopsbilder!! ♥
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åh älskar verkligen att få kika tillbaka, så himla kul för mig också som tyvärr inte hängt på din blogg så länge (men det ska jag ändra på) ❤️ Alltid så fina bilder, vad det än handlar om ❤️ Kram
nouw.com/happym
Pauline,
så himla kul att få se, jättefina bilder! 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se

Prenumerera