Hej från Wien

Resor, Wien

Hej från vackra vackra Wien!!! Min och Gustavs resdag började redan halv fem i morse när vi lämnade läggan, så ja, vi är slutkörda. I’m not gonna lie, detta resulterade i att jag tappade humöret när vi väl kom fram och lost it helt, blev en liten barnunge alltså, när jag väl fick i mig lite mat så skämdes jag en aning över mitt lilla utbrott och bad om ursäkt till Gustav typ 1000 gånger. Älskar att resa, men dessa galet tidiga resdagar är väldigt påfrestande faktiskt.

Efter att jag tjurat klart drog jag och Gustav till Schönbrunn Palace, vi gick aldrig in i slottet då fotografering var strikt förbjudet, och vad är the point med att ens gå dit då känner jag mest?? Haha vi besökte hur som helst trädgården ändå då jag hört att bara den ska va magisk och det stämde till 100%, vi var där vid skymning också vilket gjorde hela besöket ännu mer magiskt.

Mina förväntningar på Wien var skyhöga redan från början, men när vi gick runt där i parken så blev jag verkligen golvad av hur vackert det är. Efter bara en dag har jag kommit fram till att Wien är en sjukt underskattad stad.

Efter skottsbesöket drog vi in till centrum för att besöka denna extremt vackra kyrka. En mässa var igång så vi kunde ej gå runt och kika som vi ville, därför kommer vi gå tillbaka dit imorgon också, så jag vågar ta lite bilder med systemkameran också.

Vi vandrade sedan vidare till RIBELLI, en väldigt fin och mysig italiensk restaurang som vi bokat bord på. Priset var också väldigt BRA för maten vi beställde så tips tips tips om ni är i Wien!

Jag åt en redig tryffelpasta jag.

Nu varvar vi ner på hotellet (som vi ÄLSKAR, så fräscht och fint), ska se ett avsnitt av You och sen somna för att ladda batterierna inför imorgon!

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Älskar jackan! Ha en fin resa. KRAM
nouw.com/malinhardstahl
natalierenstroom
natalierenstroom,
Åå men hur fin är du då??<3
nouw.com/natalierenstroom
Anngelic
Anngelic,
Åh vad mysigt det ser ut! 😊
Vad har ni för temperatur?
//Ann
nouw.com/anngelic
Hilma
Hilma,
Guuud så häftiga bilder! Och hur otroligt fin är inte du!? 😃 <33
nouw.com/hilma
Emma Engström,
Haha men vad söt du är då <3 Wien verkar ju otroligt vackert och kan tänka mig att det finns mycket att se! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Sara,
Åh så fina bilder <3 Wien vill jag gärna besöka!!
www.aamaziing.se
linndossing
linndossing,
Åh Wien! Det står på min lista över ställen jag vill åka till, ser så fint ut! Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Men alltså wow så vackert???? Huuur kan jag ha missat att det är så fint där?? Skrev direkt till pojkvännen och berättade att jag planerar en resa haha ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Som jag känner igen mig i ditt lilla utbrott som du beskriver, jag är likadan! Sedan får jag skämmas och säger precis som du förlåt typ 1000 gånger om, haha! 😉 Ha en fantastisk resa i Wien nu, visa oss allt!! <3
nouw.com/lillymihlte
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Jag är likadan med de konstiga flygtiderna är inte roliga alltså, men så fin kyrka och hoppas ni får en fin resa <3
nouw.com/sarahlinnsliv

Prenumerera