Gott och blandat

Övrigt, Musik, Resor, Listor

Musik

Denna har suttit fast i mitt huvud heeeela veckan. Melvin har sjungit frasen "Mama just killed a man" ungefär 10 000 gånger under våra spelkvällar med familjen här hemma. Får verkligen panik. Queen har förföljt mig denna vecka. (Men finns det något bättre än när denna börjar spelas på krogen tho? I don't think so, bästa låten att fyllesjunga med i)

Jag har fått inse att jag faktiskt har snöat in mig lite på Billie Eilish, kommer hon tillbaka till Glasgow måste jag helt enkelt gå på hennes konsert. Problemet här är ju att jag bara har en vän som gillar Billie och hon är ett supermegafan på den nivån att hon köpt biljetter för att träffa henne 2 (!!!) gånger, och där är inte riktigt jag, vilket innebär att jag kommer få släpa med mig stackars Gustav. Han är dock så fin så han säger aldrig nej och klagar inte heller för den delen.

Serier

Nu är jag och Gustav äntligen "återförenade" vilket betyder att jag ÄNTLIGEN kan se You säsong 2, som jag har väntat! Har dock fått uppfattningen att det kommer va lite mer än en kärlekshistoria än vad jag är redo för? Vi ser ju, lär skriva om den senare.

Kläder

Ursäkta jag har ett problem och det är att jag blivit besatt av dessa från Balenciaga, verkligen BESATT, jag blir typ arg när jag ser folk ha dessa irl för att jag själv vill ha en så mycket! Jag kommer aldrig kunna justify att lägga ut så mycket pengar för bara en tröja, så denna ängel kommer ju aldrig någonsin hamna i min garderob. Jag hade ju kunnat köpa en knock off av den för de lär ju dyka upp i affärerna så småningom men det känns så himla "billigt" att köpa en tröja som denna från TopShop typ när man vet var det egentligen kommer ifrån. Det är inte lätt att vara fattig.

Kommande resor

Om bara 3 dagar åker jag och Gustav till Wien! Som jag längtar alltså!!! Har drömt om att åka dit sedan i höstas nu och snart är vi dääääär! Mycket av min tid på sistone har gått åt reseplanering. Har bland annat bokat bord i ett växthus för att äta middag där (känner ni mig så vet ni att det typ inte finns något drömmigare jag kan tänka mig). Vi ska besöka fina kyrkor, caféer, shoppa och bara mysa. Detta förtjänar viiii!

Och nästa månad drar ju jag och familjen till Florida igen!! Detta är ju ett av våra favoritresmål vi varit på tillsammans och allt mamma pratat om sedan vi var där för 6 år sedan är hur hon vill åka tillbaka, och nu, lagom till hennes 50-årsdag är det dags. Detta är dock lite problematiskt för mig då jag drar iväg MITT i terminen. Men så kan det gå. Vem bryr sig ens om betyg när man kan åka och hänga i soliga Florida liksom?

Ishotellet

Granne med mitt jobb är ju ishotellet, så idag bestämde jag och Melvin oss för att dra dit och kika runt. Det är första gången jag är där på 3 år nu faktiskt. Det är ju rätt dyrt att besöka, men jag skulle absolut vilja påstå att det är värt det. I år fyller ju hotellet dessutom 3 år, så de hade lagt lite extra krut på konstrummen där. Väldigt fint att se.

Gillar

Kommentarer

mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Åh vad härligt med resor inbokade, ha det så himla bra o njut!! Längtar efter att få se dina bilder därifrån!
nouw.com/mathiildaeklund
malinhardstahl
malinhardstahl,
åh vad roligt med resor inbokade!! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
Anngelic
Anngelic,
Oj vilken rese-månad du har framför dig, jag blir superavundsjuk!
Men jag ser fram emot att få se alla bilder från din resa till Wien, det är ett resmål som lockar mig en del 😊
//Ann
nouw.com/anngelic
beattriicee
beattriicee,
Alltså serien är sååå bra och får panik att man nu måste vänta sjukt länge till ännu en till!! 😭😭 Två sjukt härliga resor framför dig och Ishotellet låter verkligen magiskt!
nouw.com/beattriicee
cjulias
cjulias,
Wow! Enjoy Florida!! Älskar det!!
nouw.com/cjulias
amandassofi
amandassofi,
Alltså ishotellet, jag o Jesper pratar om att åka, men så kommer livet
nouw.com/amandassofi
happyM
happyM,
Tycker också tröjan är döfin!! Har en liknande från Chiquelle men den är verkligen inte lika fin som den "riktiga", kraaam ❤️
nouw.com/happym
tessbjork
tessbjork,
Åh va kul med lite resor inbokade!
nouw.com/tessbjork

Prenumerera