Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

Gott och blandat

Listor, Tips, Inspiration, Funderingar

Är för stunden besatt av rött och rosa i kläder, särskilt tillsammans, tycker det är så otroligt gulligt och somrigt på något sätt! Ni kanske har märkt att mycket av mina kläder på sista tiden har gått i dessa färger hihi.

Småsaker som jag drömmer om att ha i min lägenhet, men som jag inte riktigt kan köpa just nu :/

När jag var inne på H&M's hemsida och kikade så hittade jag förstås en massa söta kläder som jag blev kär i också, I just can't help myself.

Andra citatet påminde mig om en morgonpsalm vi sjöng under konfirmationen varje morgon för 100 år sedan. (Insåg just att det är 6 år sedan jag konfirmerade mig?). Minns att jag tyckte om den så mycket för den kändes så hoppfull. Efter några minuter på google hittade jag den, "Nu är det morgon"

En bild hämtad från min instagram @celinelundqvists. Selina åkte ju hem idag :( Men jag har verkligen haft livets helg med henne! Vi har inte sett varandra sedan studenttiderna, alltså på 2 år !!!! Galet!!! Så vi hade så mycket att prata ikapp om och förutom att spendera dagarna med att vara bakis och att hon fick stå ut med en suckandes och trött Celine så har vi hunnit med en jäkla massa kul. Calton Hill, gamla stan, shopping, Arthur's Seat och botaniska i vanlig turistordning. Också med 4 timmar på spoons, ett försök till en utgång. Och dagen efter ordentlig utgång då Selina fick väldigt mycket uppmärksamhet från väldigt mycket killar och jag försökte att inte synas. Förutom det har vi även hunnit bryta oss in i ett övergivet hus med Gustav och en av hans vänner. Det var löjligt enkelt att bryta sig in tyvärr, man behövde bara vara smal och kunna dra in brösten lite för att ta sig genom stängslen, killarna fick krypa sig in på området dock, så kan det gå! Jag och Selina hade förstås en photoshoot där som ni kommer kunna se på min fotoinsta under kommande månad! Tryck HÄR för att följa mig där!

Var är förra årets magiska sommar? Hittills har europa bara bjudit på regn, vi lyckades ju få lite solsken i Kroatien, men sen dess har det bara varit regn, regn, regn, regn, trots kvävande värme i Edinburgh. Bara för att jag faktiskt är ledig denna sommar och inte står bakom en delidisk på ICA :( Nej nu får sommaren gärna anlända på riktigt! Vet att jag inte är den enda som längtar efter den.

Gillar

Kommentarer

kaiaheltne
kaiaheltne,
Så mye herlig! Og jeg har allerede klikket hjem noen søte sommerklær fra HM - så fint x
nouw.com/kaiaheltne
happyM
happyM,
Åh, älskade ju dina bilder som du redigerade i någon rosa-röd ton!!❤️ Tycker också det är sååå himla fint och somrigt med just såna kläder ❤️
nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera