Förklaringen till varför jag mår som jag mår och en liten uppdatering på livet

Vardag, Listor

- Vår lägenhet går inte att bo i längre, och ändå tvingas vi göra det. INGEN ska behöva leva som jag och Gustav har fått göra de senaste veckorna. Musproblemet blir bara värre då vi ser musen flera gånger i veckan nu, dessutom har vi genom våra grannar fått kackerlackor, och den situationen har spårat totalt, de är verkligen överallt, till och med vid sängen när vi ska sova. Så givet får jag ingen sömn då jag verkligen inte känner mig trygg nog att slappna av, jag klarar inte längre av att vara i lägenheten ensam så när jag inte har fotograferingar eller gymmar så sitter jag och gömmer mig på universitetet fram tills att Gustav slutar jobbet. Våra hyrsevärder har varit så ohjälpsamma det bara går och bli och har börjat hjälpa oss först nu när det typ är under tvång. Pest Control har inte kommit och hjälpt än, trots att vi först ringt dem privat och sedan haft kontoret vi hyr lägenheten genom ringa dem. Jag har under senaste tiden varit på 12 lägenhetsvisningar dock, vi har ansökt till några vi tycker om, vi har verkligen ögonen på 3 av dem nu så ni får verkligen hålla tummar och tår med oss att vi får dem, för vår situation just nu är ohållbar, vi båda är på riktigt två sekunder ifrån att flytta hem till Sverige igen, detta är så vidrigt.

- Det som håller mig uppe är att jag på fredag åker hem till Sverige i några dagar. Mest såg jag förut fram emot att få träffa mamma och pappa och Melvin, men nu längtar jag faktiskt mest över att få vistas i ett rent hem, utan skadedjur och få sova ut ordentligt.

- Fotograferingen går bra för stunden iaf. Är nästan helt fullbokad för November månad nu, har bara 3 datum obokade atm vilket faktiskt är helt galet. Det är väldigt intensivt men kul förstås, då detta är något jag verkligen älskar och brinner för.

- Jag har besökt så många olika caféer under de senaste veckorna, hittat några riktigt fina pärlor, det har verkligen blivit en hobby nu nästan, att hitta nya mysiga ställen att fika på. Tror det kommer dyka upp en guide på de bästa caféerna i Edinburgh om ett tag, så ni vet vad ni ska besöka om ni råkar åka hit på semester.

- Jag ska på ett möte med vår kursansvarig för att se om jag kan studera delvis på distans nästa år, det kommer nog bli rätt svårt men med allt som har hänt på sista tiden så känner jag mer än någonsin att jag behöver en paus, komma härifrån, bo i Sverige ett tag och sen ta tag i Londondrömmarna. Jag älskar Edinburgh men jag kan inte bo här om jag mår som jag gör just nu.

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Hoppas verkligen att ni får någon av de andra lägenheterna, massor med kramar!❤❤❤
nouw.com/amandassofi
Kepaza
Kepaza,
Hope everything gets better soon ❤️ Sending love ❤️
nouw.com/kepaza
Kepaza
Kepaza,
Hope everything gets better soon ❤️ Sending love ❤️
nouw.com/kepaza
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hoppas innerligt att ni får någon av de lägenheterna ni gått på visning för, och det snarast! Fyfan, hade fått panik! Massa kramar <3
nouw.com/feliciaidachristina
Anngelic
Anngelic,
Usch vad hemskt, håller tummarna för att ni hittar en bättre lägenhet!

Men du, hur gick du till väga för att studera i Edinburgh? Och vad är det du pluggar?
//Ann
nouw.com/anngelic
Desireekujala
Desireekujala,
Fy vad tråkigt, hoppas verkligen att det löser sig och håller tummarn för att ni hittar något bättre! kram på dig <3.
nouw.com/desireekujala
Sara,
Usch för boendesituationen, hoppas ni får tag på en ny lägenhet snart 😊
sarakarlson.blogg.se
Pauline,
alltså ursh vad äckligt och jobbigt att bo så 😟
lillafrokenhurtig.blogg.se
happyM
happyM,
Åh men fy så himla jobbigt att det ska bli så otroligt mycket problem!! Förstår verkligen att det är otroligt jobbigt att bo där i den situationen!! Håller verkligen tummarna både för att du kan få plugga på distans och för att ni ska hitta en jättefin lägenhet ❤️ Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
Alice,
Nej men fy usch och blä vad jobbigt!!!! Hoppas verkligen att ni hittar en superfin och bra lägenehet så fort som möjligt!
alicelindstrom.se

Prenumerera