Flytt, bokade resor och distraktioner

Listor, Funderingar

- Just nu sitter jag i en föreläsning på universitetet som jag antagligen borde ge mer uppmärksamhet än vad jag gör, men jag förstår verkligen ingenting av vad vi pratar om, det hela känns rätt meningslöst så jag tänkte att jag kan passa på att blogga istället.

- Jag och Gustav bokade en weekend igår!! Är så taggad, känns så skönt att få komma iväg, var det bär av får ni läsa i ett inlägg som publiceras ikväll! Men jag LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!

- Jag och Gustav är också mitt inne i en flytt just nu, det känns helt omöjligt faktiskt, vi har varit till gamla läggan 6 gånger och hämtat packning och vi har typ inte kommit någonstans, jag blir verkligen galen. Det är sååå svårt att flytta när man inte har tillgång till bil alltså. Usch vad jag hatar det.

- Vi stannar också i en airbnb denna vecka, vårt kontrakt på nya läggan börjar inte gälla förrän på måndag. Extremt dyrt och jobbigt, men vi kan ju verkligen inte bo i vår gamla lägenhet längre. Jag börjar bara bli lite less på att leva ur en resväska.

- Det kändes verkligen så jobbigt att lämna Sverige i tisdags, saknar det redan så mycket, vill bara åka hem och mysa med min familj i vintern igen!

- Min kompis Ellen har just bokat en resa hit i några dagar i december! Det ser jag verkligen såååå mycket fram emot, ska bli kul att ha henne på besök igen!

- Jag är lite smått ledsen över att gymmet verkligen inte finns på världskartan just nu. Dels för att mitt gym numera ligger på andra sidan stan mot var jag bor, och all tid jag har över går till att packa, sova och äta. Känner att jag är ca 10 gånger mer stressad nu när jag inte hinner gymma.

- Jag har sååå mycket med universitetet just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Bara denna vecka tror jag att jag har 4 fotograferingar? Ligger så galet efter i redigeringen också, och så har jag klientarbeten på detta. Hur jag skulle ha tid att jobba extra med något annat än fotografering under terminerna vet jag inte. Har med andra ord gett upp mitt jobbsökande (efter att jag varit tvungen att tacka nej till tjänster haha)

- Duschen på vår airbnb har inte funkat de senaste 3 dagarna, svinstörande, de lagar den idag men jag funderar på om man ska be om lite rabatt för de dagar man varit utan? Är det värt tjorvet?

- On top of this så skrämde senaste avsnittet av Spöktimmen livet ur mig så jag har inte sovit ordentligt på två nätter haha, den podden förstör mitt liv.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Så snygg du är i dina skinnbyxor. Och vad nyfiken jag blev på vart ni ska resa, får hålla utkik i bloggen.
nouw.com/jossustravelpics
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Älskar dina brallor och jag hoppas allt flyttkaos går över snabbt och att ni slipper all ohyra!!
nouw.com/emmeliesehlin
megkaup
megkaup,
ouuhh spännande med flytt och resa! är nyfiken på vart det bär av 😍
nouw.com/megkaup
aliceemericsson
aliceemericsson,
Mysigt med en weekend, och förstår att det är segt att flytta utan bil!
nouw.com/aliceemericsson
amandassofi
amandassofi,
Be om rabatt för att duschen inte funkat... you go girl!!
nouw.com/amandassofi
happyM
happyM,
Men gud så kul att få besök!!!❤️
nouw.com/happym
Anngelic
Anngelic,
Klart att du ska ha rabatt på boedet om det inte håller vad det utlovat, stå på dig och kräv att de ska ge dig kompensation!
//Ann
nouw.com/anngelic
Lena,
Skönt att det löser sig med lägenheten och att ni får komma ifrån den. håller tummarna på att allt blir toppen i den nya lägenheten 😊
nouw.com/thelenaelisastory

Prenumerera