Instagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvistsInstagram celinelundqvists

Fina minnen från april genom åren

Tillbakablickar

April 2018

- Familjen var på besök i Edinburgh och firade min 20-årsdag med mig, de överraskade mig genom att ta med mormor, morfar och morbror!

- Jag och Gustav var och såg Harry Styles live, min favvis <3

April 2017

- Gustav sa på fyllan "I want you to be my girlfriend.", jag var rätt säker på att vi redan var tillsammans vid den tidpunkten men det var gulligt ändå, trots att jag för mindre än en timme sedan spytt ned både mig själv och nästan lite av honom. (Alkohol är inte bra för mig som sagt lol)

April 2016

- Jag firade min sista födelsedag med farmor i Poikkijärvi. Det var det sista ordentliga firandet för mig tror jag. De såg till att min favorittårta fanns där och minns jag det rätt så hade vi varit ute och kört skoter innan och grillat med släkten (?) Det var ett underbart firande iaf.

- Det var ett maaaagiskt norrsken över hela himlen så jag och pappa sprang ut mitt i natten för att dokumentera fenomenet.

2015

- Jag fick vad man bara kan beskriva som världens finaste födelsedagspresent av min familj!

​​​2014

- Min kompis Erika från Stockholm var på besök

- Verkligen hela släkten var samlad i Kiruna för en gångs skull. Senast det hände (när jag var närvarande) var under farmors begravning tror jag. Detta var ett aningen roligare sätt att ses på.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag fullkomligt ÄLSKAR dina tillbakablickar!!! Och jag måste säga att jag älskar 2017s punkt, haha! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Lena
Lena,
Så roligt att läsa och se dina tillbaka blickar!
nouw.com/thelenaelisastory
IP: 82.99.3.229

Prenumerera