Ensam i Rom

Resor

Min sista dag i Rom så var jag som sagt ensam då Marre åkte hem tidigt på morgonen och mitt plan gick först på kvällen. Jag kände mig lite rastlös faktiskt då vi sett ungefär allt som man åker till Rom för att se. I och med att vi inte shoppade och klev upp tidigt och gick och la oss sent så var vi väldigt effektiva med vårt turistande. Jag tror att om man ska vara i Rom bör man antingen stanna i 4 dagar och göra allt väldigt intensivt, eller stanna några dagar extra och ta överdagsturer till stranden eller kanske Florens. Den 5e dagen kändes iaf väldigt överflödig. Jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen och började dagen med att köpa gelato, god frukost hihi! Åt den utanför Pantheon innan jag gick vidare till Piazza Navona (tror jag det hette) som vi faktiskt inte hade hunnit till under tiden Marre var här. Förutom Piazza Trevi och Piazza Spagna (stavningen är oklar) så var nog denna den vackraste faktiskt.

Efter det tog jag tunnelbanan ut till Coppedé, ett annat område jag velat se men som vi inte hunnit till. Hade varit jättemysigt och så om det inte är så jäkla omständigt att ta sig runt i Rom. De har tunnelbana absolut, men stationerna ligger ju på så otroligt dåliga ställen och är väldigt få. Det är mycket promenerande i Rom. Deras lokaltrafik hade kunnat vara mycket bättre faktiskt.

Efter det så fanns det inte så mycket kvar för mig att göra, så jag åkte tillbaka in till centrum, kikade runt i lite affärer, köpte lite godsaker att äta och svettades, svettades något otroligt!

Det sista jag gjorde var förstås att gå och säga hejdå till Fontana di Trevi, det absolut vackraste jag sett i hela mitt liv. Jag kände mig väldigt nöjd och faktiskt färdig med Rom när jag åkte mot flygplatsen. Kändes skönt att komma hem och veta att jag sett allt man möjligtvis kan se i denna vackra stad!

Rom är absolut allt jag drömde om att det skulle vara, precis lika vackert om inte vackrare. Prag har tyvärr fått ta ett steg ner på listan av mina favoritstäder, Rom har numera tredjeplatsen i mitt hjärta!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men så mysigt, tufft att vara där ensam! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
enna,
wow...så fina bilder 😊
sayyeastofashion.blogg.se
carroat
carroat,
Åh vad underbart med några dagar i Rom 😍
nouw.com/carroat
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Underbart👌🏼
nouw.com/juliavnmelin
Taliasblogg
Taliasblogg,
Oh va roligt att du är i Rom. Har också varit där några år sen! Ja som du säger så är Fontana DI Trevi så himla fint!! passade på att ta hundra bilder när jag va där 😅 kram 🌸
nouw.com/taliasblogg
awesomecaroline
awesomecaroline,
Wow, härligt 😍
nouw.com/awesomecaroline
Alice,
Sååååå fina bilder!!
alicelindstrom.se
Dixi Wonderland,
Kul att du blev så nöjd med resan 😃
dixiwonderland.com/
Josefin,
Men åh vad fint det ser ut! 😊 Och ändå så himla skönt att vara ensam ett tag i en stad 😉
josefinnnilsson.blogg.se
Pauline,
vad roligt! läskigt att vara själv 😲
lillafrokenhurtig.blogg.se

Prenumerera