En sämre dag i Italiens huvudstad

Resor

Den här dagen började inte bra för mig. Igår led jag av vätskebrist deluxe å istället för att göra det vettiga och dricka vatten så hällde jag i mig vin istället - för ja, det är ju Italien. Slutade så dåligt som något möjligtvis kan sluta. Så idag har jag verkligen mått kasst, följde med Marre och åt frukost men sen var jag tvungen att gå tillbaka till hotellet och sova för jag var verkligen inte en levande människa.

Halv två släpade jag ut mig till Roms gator igen, vandrade iväg till Pantheon där jag också mötte upp Marre som varit ute på egen hand medan jag sov bort mina problem.

Vi gick tillbaka till Trestavare (stavning?) där vi åt en lyxrunch på en lyxrestaurang, jag hade svårt att njuta av den men trots min misär så kan jag intyga er om att det var supergott!

Vår "vad fan ska vi göra nu, vi sätter oss ner och planerar" plats har blivit fontana di Trevi. Så vi gick dit och bestämde oss för att åka ut till ett shoppingcenter som var superfint och hade jättebra affärer MEN de stängde när vi kom dit :) det var antiklimax deluxe.

Då gav vi helt enkelt upp och åkte tillbaka till stadsdelen där vi bor, gick runt, kikade i affärer, köpte gelato och packade för imorgon. Marre åker härifrån tidigt på morgonen medan jag är kvar tills sent på eftermiddagen, så imorgon får jag underhålla mig själv, vi ser ju hur det går.

  • Resor
  • Nära Municipio I, Rome, Metropolitan City of Rome, Italien

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
åh men stackare! Hoppas det blir bättre!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
emmalisch
emmalisch,
Usch stackars! Va rädd om dig!
nouw.com/emmalisch
Beatrice jakobsson,
Ser ut som en underbar lunch! 😊
beattriicee.blogg.se
Natalie,
Stackare... Inte roligt för dig! Bilderna är jättefina ändå <3
www.devote.se/nellaroc
juliaalinnea
juliaalinnea,
Så fina bilder du tar <3
nouw.com/juliaalinnea
Matildaberlin
Matildaberlin,
Fy för sånna tråkiga dagar, men samtidigt är det ju sånna dagar som gör dom bra så himla bra 😉 Hoppas resan hem går bra fining <3
nouw.com/matildaberlin

Prenumerera