En outfit

Vardag, Outfits

Jag känner att bloggen har hamnat lite åt sidan på sista tiden, känns inte med att jag hinner med så mycket saker som jag i vanliga fall brukar ha mycket tid för. Fotograferingen, plugget, träningen och vännerna tar upp mer av tiden I guess, vilket är superkul, men jag saknar att blogga varje dag (det mesta som dyker upp här är tyvärr tidsinställt)

Anyway. Idag fick jag tid över för bloggen så jag passar på helt enkelt. Idag har jag som vanligt haft en fotografering. Det blev en lång en runt Edinburgh uni, tyckte det blev superbra dock, jag klev ut lite ur min comfortzone idag och testade något nytt and I love it, ni kommer fatta vad jag menar när ni ser bilderna.

Efter fotograferingen drog jag till gymmet och körde ett bra benpass, jag skickade iväg lite filmrullar på ett post office där också. Jag har fotat sååå mycket med analoga kameran på senaste tiden. Edinburgh är så vackert under hösten så jag har helt enkelt inte kunnat låta bli, så ni kommer med andra ord få en maaaassa höstinlägg snart hihi!

Jag tänkte baka ikväll men har glömt att köpa hem alla ingridienser :(( Så det får bli någon gång under helgen istället.

Imorgon ska jag träffa Ellen för en kaffe, jag tänkte försöka hinna med ett gympass innan det och gå på en liten höstig prommis efter. Har en massa fotoarbete som ska genomföras under helgen också men inga faktiska fotograferingar så jag har lite mer fritid, jay!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Så snyggt! Och snygg bakgrundsvägg! 🖤

nouw.com/hilmak
Julia Svensson,

Men åh så snygg outfit!!

juliasvenssons.se
linndossing
linndossing,

Alltså jag oooooorkar inte att du är så jävla snygg hela tiden!!! Ah <3

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Älskar din outfits! 😍
nouw.com/beattriicee
Desireekujala
Desireekujala,

Sååå snygg!! Jag ser fram emot alla höstinlägg 😃 <3

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,

Du är så himla vacker 😊

nouw.com/oliviamalm
Netti Starby,

Jättefin outfit! <3 Kramis

starbys.se
Linnéa,

Ah, såååå supersnygg outfit 😍🤩🤩

nouw.com/linnealiebig
aliceemericsson
aliceemericsson,

Kul att du fick lite tid för bloggen, och kul att baka lite i helgen! ^^

nouw.com/aliceemericsson
amaliev
amaliev,

Elsker det! Har blitt så glad i lyse naturlige farger! 😃

nouw.com/amaliev

Prenumerera