En massa körsbärspromenader

Analogt, Edinburgh

Våren i Edinburgh har passerat sedan länge, men nu har varje liten filmrulle jag haft från vårmånaderna framkallats, därför tänkte jag bjuda in er till en liten överblick på våren som var.

Under vårmånaderna har jag gått på alldeles för många promenader genom The Meadows, en vecka tror jag att jag var där nästan varje dag. Med allt sista minuten plugg jag höll på med då så var dessa kvällspromenader lite av en frihet för mig.

En kväll gick jag dit med Laura, vi drack varm choklad på en bänk och pratade om hur stressade vi var över inlämningarna.

Men annars promenerade jag oftast därigenom med Gustav.

En dag ville Laura att jag skulle vara modell för hennes final project, så vi gick ner till Arthur's Seat för att fota. Efteråt tog vi var sin kaffe utomhus då det fortfarande var lockdown back then, jag tog en iskaffe trots kylan. På bilden ser ni även att flaggorna är på halvstånd, detta var för att signalera Prince Philips död. Han var ju ändå The Duke of Edinburgh.

Laura var aningen smartare än mig och drack en varm kaffe.

När värmen kom tillbaka till landet bestämde jag mig för att släpa upp Gustav på en kulle här i området.

En glad tjej i alldeles för varma kläder, inte riktigt van vid sommarvärmen än.

Utsikten på Edinburgh från denna lilla kulle är väldigt fin.

Under lockdownen var jag väldigt förundrad över hur folktom centrum var. Jag är van vid att bli översprungen av människor där, så jag dokumenterade de vackra byggnaderna en hel del när det inte var en massa människor ivägen.

Och så fotade jag förstås ännu mer körsbärsblommor.

Gillar

Kommentarer

Prenumerera