En beach day med Rachel

Rachel tog sitt körkort lagom till att sommaren börjar, så under våra lediga dagar har vi hunnit vara iväg på en och en annan överdagstrip tillsammans.

Våran första roadtrip blev till en strand en bit bort från Edinburgh. Bilresan gick mest ut på att Rachel hade panik över att köra bil och jag satt bredvid och var inte så stöttande och filmade och skrattade istället :) Kom inte till mig om ni söker stöd i traumatiska händelser jag skrattar bara bort det.

Vi tog oss iaf till och från stranden levande. Det var ett väldigt häftigt ljus på stranden den dagen, i horisonten där kan ni se Edinburgh i dimma. Jag passade på att ta porträttbilder på Rachel också, men de delar jag nog med mig av en annan dag.

Jag har sagt det flera gånger, och jag kommer nog aldrig sluta säga det, men min absoluta favoritsak med Skottland är deras vackra stränder. Jag kommer sakna dem mycket, är rätt säker på att London inte har stränder som dessa.

Väldigt vackert.

En minipicknick, det blåste sand i mina stackars jordgubbar som jag hade med mig :( Nu när jag skriver dessa inser jag att jag inte åt en enda köpt svensk jordgubbe när jag var i Sverige? Usch vad besviken jag blir på mig själv.

Kommer absolut sakna Skottland, så så mycket. Det är så vackert här.

Gillar

Prenumerera