Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

Dagens lista

Listor

Mår: Relativt bra. Jag känner mig lite seg sådär. Jag blev ju kvar i Kiruna längre på grund av att flyget gick sönder. Kul, sånt händer alltid mig. Och nästa direktflyg mellan Stockholm och Edinburgh de kunde sätta mig på var först en vecka efter när jag egentligen skulle kommit hem (i fredags). Så jag känner mig lite som man gör när ni har feber ni vet, när man tvingas vara hemma och vardagen sätts på paus, det är frustrerande men på något sätt lite lite mysigt. Så där är jag just nu.

Idag: Vill jag verkligen spela sims och så ska jag fotografera Vilma.

Ser på just nu: Ingenting, väntar med alla serier tills jag är hemma och kan bingea med Gustav, vi har You säsong 2 framför oss (detta var inte en uppmuntran till spoilers eller att höra era åsikter, TACK!)

I mitt huvud: Är jag i Edinburgh haha, det har varit svårt att ställa om i och med att jag var incheckat och satt i gaten när jag fick beskedet att nope, det blir inget Edinburgh idag. Jag har på grund av denna omställning som jag inte gick med på, redan börjat fundera på städningen, mat, ekonomi osv. och har därmed stört Gustav med tråkiga sms.

Dagens citat: "Citat är för töntar och är för klyschigt för mig"

  • Listor

Gillar

Kommentarer

juliafalten
juliafalten,
Världens finaste Celine 😭😍nouw.com/juliafalten
sgabriella
sgabriella,
Superbra blogg& vilka bilder!! <3 är det okej att låna listan? härlig 😃 nouw.com/sgabriella
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229