Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

Besök på ishotellet, restaurangbesök och vinterpromenader

Funderingar, Vardag

- Jag och Melvin har varit på x antal promenader nu, så många att jag slitit upp skavsår på mina fötter med mina Dr Martens (det är mitt eget fel som hade låga strumpor i skorna). I förrgår var vi på prommis i Kurra, vi såg dimma ute på isen och bestämde oss för att gå tills vi nådde det för att jag ville ha med det på bild, såg förstås inge bra ut då jag inte hade med systemkameran, men det är tanken som räknas.

- Jag håller just nu på att lära mig att lägga eyeliner, jag höll ju på mycket med det på gymnasiet men sög så jag svor att jag aldrig någonsin skulle använda det igen, well here I am, går sådär men det blir bättre för varje gång iaf.

- I förrgår var även jag och familjen och åt middag på Pinchos, det var såååå mysigt och deras sötpotatispommes är ju verkligen to die for (även deras räkor har jag upptäckt nu)

- Avslutade min jul här hemma med familjen genom att gå på ishotellet med Melvin igår. Lär komma upp ett ordentligt inlägg med bilder därifrån sen då jag antar att ni är intresserade av att se det. Jag älskar ishotellet, säsongshotellet ser ju annorlunda ut varje år vilket gör att det alltid är en upplevelse att gå dit och kolla på all iskonst. Jag har ju på min bucketlist att sova en natt där nån gång, men än så länge har jag inte tyckt att det varit värt priset att bo där när man lika gärna bara kan åka dit över dan liksom.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Har alltid velat besöka ishotellet, tycker det ser sååå fint ut!! Kram nouw.com/linndossing
amandassofi
amandassofi,
Det här kanske låter sjukt men jag har bästa eyeliner tipset, som räddar mig varje gång. Ta en hårnål, tryck den mot huden och måla efter linijerna som blir.... förstår du hur jag mena? Sök bara på "eyeliner hacks with bobby pins" istället hahanouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229