Aprils bucketlist

Mitt år

Börjar med att checka av mars bucketlist i vanlig ordning:

- Läsa åtminstonde 3 böcker. Den här har jag misslyckats ordentligt med. En och en halv bok har jag läst. Den boken jag började med var dock 600 sidor lång och eftersom att jag varit så upptagen med annat så har det tagit ett tag.

+ Fira min och Gustavs årsdag ♥ CHECK! Det blev ett två dagars firande faktiskt. Supermysigt. Vi var på VIP-bio där man sitter i jättestora biosoffor. Det var hur mysigt som helst, vitt vin på det också. Kunde inte bli bättre. Dagen efter åt vi italienskt. En väldigt fin årsdag hihi!

- Hålla uppe träningen. Gick bra de första veckorna, sedan blev jag för upptagen och hade inte tid och nu är jag i Sverige och mitt gym är ju i Edinburgh så ja ... det gick ju sådär.

+ Ha åtminstonde 5 ordentliga fotograferingar. CHECK! Har hunnit med 5 fotograferingar bara den här veckan, bra gjort av mig hihi!

- Planera in någon resa. Detta har inte heller blivit av än. Men nu har Gustav fått ledigt från jobbet i maj så det ska nog planeras in en resa till London då faktiskt!

+ Åk hem till Sverige. CHECK! Här sitter jag ju nu!

+ Köra så mycket skoter att händerna värker. CHECK! Ska alldeles strax ut på en till skotertur hihi!

- Grilla och mys på i Poikkijärvi. Hoppas på att detta inträffar nu under påskhelgen.

+ Fira min födelsedag med släkten. Det gör jag på söndag!

- Fotografera ett ordentligt norrsken. Har inte sett något norrsken än, har fortfarande en vecka på mig iaf!

Så min bucketlist för april då:

1. Ta vara på sista tiden här hemma. Jag är i Kiruna i mindre än en vecka till. Jag vill hinna med en massa skoter och att umgås med mina fina vänner!

2. Spendera tid i stugan. På onsdag åker familjen och jag till stugan, där ska vi vara tills jag åker tillbaka till Edinburgh. Ska bli så mysigt! Ska fotografera en massa, läsa och köra skoter förstås hihi!

3. Boka en resa till London! Nu när Gustav har fått datum han kan vara ledig på så finns det förhoppningsvis inte så mycket som håller oss tillbaka. Så får jag som jag vill har vi bokat en resa till London snart!

4. Hitta en lägenhet. Jag och Gustav ska flytta ur vår lilla studio senast i juni och det hade varit väldigt skönt att ha en lägenhet klar redan nu. Vi har redan varit och kikat på en lägenhet som jag har blivit väldigt kär i, men vi ser ju hur det slutar.

5. Se Harry Styles live! Den 14e april har jag biljetter till Harry Styles i Glasgow! Typ längst bak i arenan men ändå, ska få se min idol live igen <3 Blir inte bättre än så!

6. Fira min födelsedag med familjen och pojkvännen i Edinburgh. Min fina familj kommer till Edinburgh lagom till jag fyller år, ska ut och äta middag och mysa på då. Har inte planerat något annat firande, har pratat om att slå ihop min födelsedag med Julia och fira tillsammans men är inte så jättesugen på att fira på något större sätt just nu så vi ser hur det blir med det.

7. Bli vuxen?! Fylla 20?! Helt sjukt! Går inte att förstå?!

8. Läsa 3 böcker. Kör på den nästa månad också. Förhoppningsvis går det bättre då!

9. Genomföra åtminstone 10 ordentliga fotograferingar. Om jag lyckades med 5 på en vecka borde jag väl lyckas med 10 på en månad? Eeeeh ... vi ser ju hur detta går hihi!

10. Avsluta första universitetsåret och var nöjd med allt jag gjort! Jag får sommarlov sista april och då vill jag känna mig nöjd med varje projekt. Hittills är det bara ett jag inte gillar men jag låtsas som att det projektet aldrig hände hihi!

  • Mitt år
  • Nära Kiruna

Gillar

Kommentarer

sanns
sanns,
Älskar den här typen av inlägg! Lycka till med målen!! <3
nouw.com/sanns
MALIN,
Du verkar ha en underbar månad framför dig! Kram
malinkirstine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Så kul att läsa! Hur länge har ni tänkt stanna? Är det 2-3 år eller är ni påväg hem till Sverige nu i sommar =) Kram <33
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
3 år till blir det hihi! Jag ska nog dock åka hem och jobba i Sverige över sommaren då det är bättre lön här men Gustav ska stanna på sitt jobb i Edinburgh och förhoppningsvis få några veckors semester så han också kan åka till Sverige!
nouw.com/celinelundqvists
TheLoL
TheLoL,
Vilken rolig grej med en bucketlist varje månad! 😃 Och vilka otroligt fina bilder 😍
nouw.com/thelol
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Väldigt roligt inlägg!! Så peppigt att sättaupp mål och verkligen bocka av dem!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
elin pierina,
vilka fantastiska bilder!
www.devote.se/elinpierina
liindfors
liindfors,
Asroligt inlägg och Glad Påsk på dig. <3
nouw.com/liindfors
Mathilda,
SÅ himla bra inlägg! Ska bli så kul att följa. DU är för fin. Glad påsk
www.mathilba.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Sötis, kram på dig <3
nouw.com/celinelundqvists
simoneviebke
simoneviebke,
Vilken jättebra blogg, alla inlägg är så estetiskt tilltalande och gillar verklgen din bucket-list idé! Snor kanske den om du inte har något emot det? 😊
nouw.com/simoneviebke
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men tack så jättemycket <3 Nej absolut inte, go for it!
nouw.com/celinelundqvists
Meg,
måste bara säga att ditt går ser fab ut!!! har du färgat det?

och en härlig utvärdering av mars månad, du hann ju med en del ändå 😊 hoppas resten av din tid där hemma blir fin <3
megs.blogg.se/

Prenumerera