Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

8 sätt att göra vardagen mer effektiv

Listor, Tips

- Börja kliva upp tidigare! Jag och Gustav har börjat kliva upp vid 6 tiden några gånger i veckan för att gymma, något jag tidigare alltid gjorde i gymnasiet, jag har verkligen glömt hur produktiv man är när man börjar dagen så tidigt! Och hur skönt att komma hem klockan 8 och känna att dagens träningspass är avklarat? Underbart!

- Checklistor! Checklistor är mitt allt, jag älskar dem och de räddar mig! Omöjligt att komma ihåg allt som ska göras om man bara går runt och bär det i huvudet, nej då är det bättre att skriva ner allt så att det kan bockas av!

- Prioritera! Detta måste jag bli bättre på. Om tvättkorgen är fylld till bredden så kanske det är viktigare än att t.ex dammsuga?

- Bor du med partner? Dela uppgifterna emellan er! Jag är en sån här jobbig människa som gärna tar allt på mig själv, men nu har jag börjat tvinga Gustav att hjälpa mig och ja det underlättar en del.

- Ta tag i saker! Skjut inte upp allt till sista minuten, det är det värsta man kan göra!

- Plugga på universitetsdagar! Jag är en sån här som lätt känner "nej men jag tar tag i plugget/fotograferingen någon annan dag, har ju ändå varit på en föreläsning idag", NEJ ta bara tag i det på en gång när du redan är igång och så kan man kanske få en hel dag över under veckan att göra precis vad man vill!

- Planera kläder/smink/frisyrer i förväg. Mvh, beslutsångest deluxe, jag måste verkligen göra detta för att inte få en ångestattack och sitta i garderoben och gråta på morgonen!

- Ta inte på dig för mycket. Jag är en sån här som gärna trippelbokar mig, jag måste sluta med det och det måste ni också. När det blir en last att träffa kompisar för att ta en kaffe så vet man att det är dags att lugna ner sig.

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Grym lista! Tog åt mig och skrev ner vartenda tips, haha! nouw.com/feliciaidachristina
linndossing
linndossing,
Håller med om ALLT!! Att kliva upp i tid är så underbart, dagen blir mycket bättre!nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera