5 saker jag hatar med mig själv

Mer om mig

- Jag tycker det är extremt jobbigt när saker inte går som planerat. Kan få ordentlig ångest om saker bara blir minsta lilla fel mot vad jag tänkt mig.

- Jag kan inte bara leva i stunden och vara nöjd med vad jag har nu. Detta hatar jag med mig själv, jag planerar alltid vidare. Har alltid nya planer på g.

- Jag har svårt att acceptera när folk inte vill göra saker på mitt sätt. När jag lagt upp ett schema för dagen blir jag galen om någon försöker ändra på den och förstår inte varför folk ens skulle vilja göra det? (Detta är något jag blivit bättre på dock, lärt mig att när det kommer till att umgås med vänner/Gustav så ska jag försöka att inte planera allt för mycket så att jag inte blir upprörd om de vill göra något annat än vad vi tänkt oss)

- Jag ser folks svagheter. Jag hittar oftare vad det är som är fel på människor än vad det är som är bra med dem. På ett sätt är det väl bra då jag aldrig har för höga förväntningar på människor och ser dem för vad de är, men det kan ju också vara rätt påfrestande för mig att gå runt och tänka på sånt här om folk i min närhet. Ofta är ju detta något jag inte tar upp med någon annan, och går bara och stör mig på det själv.

- Jag tänker för mycket fotografi. Jag kan inte bara låta någonting vara vackert, utan jag måste dokumentera det på ett bra sätt, fram med en modell framför, posa, ordna upp ögonblicket. Det suger ju lite. Men jag har ju alltid fina bilder iofs.

Gillar

Kommentarer

mysigadrommar
mysigadrommar,
Känner igen mig så!
nouw.com/mysigadrommar
ArielC
ArielC,
Synes det er så fint når folk tørr å skrive om ting de ikke liker med seg selv, og få fram menneskelige ting, om du skjønner hva jeg mener! Også kjenner jeg meg veldig igjen i den siste, men jeg tar det ikke så tungt for de bildene betyr så mye i ettertid!
nouw.com/arielc
Yasmine,
Imponerande självinsikt måste jag säga! Kan känna igen mig i vissa av punkterna och förstår att du tycker det är sjukt frustrerande! Kram
yasmissy.blogg.se
janielindahl
janielindahl,
Det där med att inte saker går som planerat, eller att folk inte gör som jag vill är en STOR svaghet här hos mig också... Så det är du lååångt ifrån ensam om ❤️ Jag är ett jädra sönderstressat kontrollfreak för det mesta, hehe 🙃🙃
nouw.com/janielindahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Som jag känne rigen i första punkten, jag är precis likadan! Har så svårt för förändringar, fruktansvärt frustrerande!
nouw.com/lillymihlte
sandrakannasto
sandrakannasto,
Jag känner så igen med i det där att man blir förtvivlad och tycker att det är jobbigt när det inte går som man tänkt sig. Har ganska svårt för ändrade planer hehe 😃 Stor kram <3
nouw.com/sandrakannasto
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
oh men som jag känner igen mig. Kanske inte i sista punkten men i de andra <3 Trodde först du skulle rata dig själv när jag läste rubriken, tur nog var syftet annat <3
nouw.com/corneliakarlsson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh sånt tycker jag att vi ska låta bli att göra, vi alla är ju så fina hihi <3
nouw.com/celinelundqvists
Frida,
intressant inlägg! Jag känner igen mig mycket i din sista punkt. Jag kan inte heller låta något bara vara utan måste ta kort på allt. De tre första punkterna kunde jag känna igen mig i förr. Men det är något som jag har lyckats vända på helt och hållet nästan. Kankse inte alltid lever precis i nuet, men mycket mer än vad jag gjorde förr 😊
fridachristina.com
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så skönt! Grymt jobbat! Känner också att tredje punkten är något jag nästan jobbat bort nu det är otroligt skönt!
nouw.com/celinelundqvists
Josäfin,
releaterar på den sista!! Kan typ bli ledsen om jag inte har kameran / mobilen och ser något fint jag hade velat fota haha. Och är också en sån som kan störa mig sååå mycket på planer som inte blir som planerat!!
(något jag däremot ÄLSKAR: din badräkt och dina glajjor!! DAMN GUUUURL)
jossanamigo.blogg.se
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Relaterar till att få ångest (eller aggro) när saker inte blir som man planerat. Verkligen sådär hetsigt frustrerad. Eller om man ska umgås med någon och den inte kan bestämma en tid man ska ses, utan skriver ”snart” åsså går det timmar innan man hör av den igen. Då vet man ju inte om man ska ses snart som i om 20 min eller snart som i någon timme eller snart som i om en vecka. Sånna gör mig pissförbannad.
nouw.com/feliciaidachristina

Prenumerera