5 favoritsaker från senaste tiden

Listor

"Himlen börjar här" av Jandy Nelson. Läste ut den på 3 dagar för WowWowWow. Det är det finaste jag läst på väldigt länge, den träffade mig rakt i hjärtat. Alla karaktärer var så ursinnigt fina och alla små dikter som Lenny, huvudrollen skrivit i varje kapitel verkligen stannar med mig, jag känner med henne så mycket och man upplever så många olika känslor när man läser denna. Jag är kär i den här boken.

Hur mycket somriga bilder jag har hunnit ta denna sommar är också en favorit. Jag har så mycket att visa upp er, jag har varit så inspirerad hela sommaren och jag älskar det!

Fjältturerna, ena blev halvt kaos för att jag fick en ångestattack i mitten av den, men när jag lyckades lugna ner mig så blev det en väldigt fin tur och jag kunde fokusera på hur mycket jag verkligen älskar fjällen och att umgås med min familj. Den här ångesten är dock ett stort -, den har legat som ett moln över mig i flera veckor nu och bryter ut lite när den själv känner för det. Jag orkar verkligen inte längre.

Jag har börjat fotografera lite natur igen i och med våra fjällturer. Känns bra, har insett hur mycket jag har saknat det och är väldigt taggad på vårt kommande år på universitetet då vi ska läsa en fotokurs om landskap. Vilket år 2016 när jag fotade det som mest är anledningen till att jag tänkte "Edinburgh Napier, hm varför inte", här är vi två år senare och plötsligt fotar jag porträtt???

En väldigt stor favorit är förstås att jag och Marre precis bokat en resa till Rom! Ett drömresemål för mig! Och om mindre än tre veckor åker vi!

  • Listor

Gillar

Prenumerera