Instagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvistInstagram celine.lundqvist

2 nya i garderoben

Outfits

Det ser ut lite som att jag ska flyga iväg i denna pose, har liksom gjort vingarna redo där, men så får det bli ibland. Idag tvingade jag en stackars bakis Rachel med mig ut för att ta lite outfitbilder på mig.

Det är ungefär 100 år sedan jag tagit det och jag kände att nu när jag råkat shoppa hem nya kläder så duger väl det jättebra. Denna toppen ovan är från H&M. Som ungefär 50% av min garderob.

Och tröjan här är förstås från Primark, för självklart kan jag inte hålla mig borta från den butiken. Jag tycker dock att det haft väldigt mycket skitkläder de senaste månaderna. Senaste gången jag shoppade där innan jag köpte denna tröja var långt innan jul. Deras sortiment är alltid bäst vid hösten och skit resten av året. Men ibland kan man ha tur och lyckas fynda någonting.

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Så snygga inköp!! ❤️ Och du är ju bara för snygg!
nouw.com/beattriicee
My
My,
Alltså hur snyggt!??!
mynordqvist.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera