10 studentgrejer

Listor

- Att dyka upp bakis till föreläsningar är inte längre något "wild and crazy" som det var under gymnasietiden utan något väldigt vardagligt.

- CSN pengarna går åt för lite mat och för mycket kläder/annat onödigt.

- Fast man vet att man inte borde så slutar det alltid med att man skjuter upp allt till absolut sista minuten, can't be helped.

- Detta är specifikt för fotostudenter; du har en skoluppgift att fotografera, men det slutar med att du drar ut och gör något helt annat som du sedan inte kan använda. Det är roligare att fota på sitt eget sätt helt enkelt.

- Det är jobbigt att kliva upp för en föreläsning som börjar innan 10 (bortskämd? ja)

- Man är alltid, ALLTID, bjuden till en fest, finns alltid någon slags inbjudan till något event på facebook

- STUDENTRABATT, our lord and savior, har studentrabatt på favoritaffärerna här; TopShop och Urban Outfitters, och varje gång jag glider in i en ny butik frågar jag alltid om "student discount", väljer även restauranger efter studentrabatten!

- En grej med mer praktiska utbildningar som fotografi; man är nästan aldrig på universitetet, ibland om man har tur kan platsen undvikas i flera veckor! En heldag från 9-17 är tortyr och ses som att föreläsningarna uppriktigt är ute efter att förstöra våra liv.

- Det värsta en människa kan utsätta sig för är att gå in på CSN och kolla vad skulden ligger på (inte gjort det på ett och ett halvt år nu på grund av ren och skär panik)

#bestofnouw

  • Listor

Gillar

Kommentarer

Ida,
Hahah sista är ju klassiker, varit cirka jag i hela min skolgång 😉 Otroligt roligt att läsa och sista punkten kan jag veeerkligen förstå!! Kommer också känna så när jag flyttar och ska studera, jisses 😊))
idanilssonphoto.se

Prenumerera