10 gamla inlägg jag vill tipsa om

Tips, Tillbakablickar

Res medvetet i fjällen i sommar. Denna lista gäller även i hösten. Vi hade ju nu under sommaren en Irländare på toppen av Kebnekaise i snöstorm, i SHORTS som behövde fjällräddning, och då skämtade jag och sa "han borde ha läst min lista". Haha nej men det är många självklara saker som turister tenderar att glömma bort innan man åker upp till fjälls, därför vill jag än en gång tipsa om denna lista!

Best of Scottish Highlands. Om någon av er funderar på att turista i de skottska högländerna så har jag en del guldkorn som ni inte kan missa upplistade här!

Inte alla män. Ett inlägg där jag pratar mycket om feminism och varför vi kvinnor tenderar att vara på vår vakt när det kommer till män.

Saker som påverkar er positivt. Jag hade bett er att kommentera om saker som gjorde er lyckliga/fick er att må bra och sammanställde det i en lång lista! Det var verkligen ett så roligt inlägg att få skriva, vi kanske borde göra ett liknande nån gång igen?

Det här med att familjemedlemmar dör... Jag skrev ett inlägg om den sorg jag känner efter att ha förlorat min farmor och farfar, och hur det påverkat mig som person.

20 saker att tänka på när du fotograferar. Denna har fått vara med som artikel på nouws framsida också vilket är superkul! Men här delade jag med mig utav saker jag lärt mig som fotograf på universitetet

Lofoten reseguide. Ett inlägg där jag tipsade om mina favoritställen i Lofoten

Saker att tänka på om du vill börja fota analogt. Detta var ett önskeinlägg från en läsare, och något jag fortfarande får mycket frågor om.

Livet i tidiga 20-årsåldern. Här skriver jag om saker som förvånade mig med att gå från tonåring till ung vuxen!

Saker min farmor älskade. Detta är nog mitt favoritinlägg, någonsin.

Gillar

Kommentarer

Prenumerera