Dennis kommer hem <3

Hej! Hela denna veckan har jag bott hos mamma och pappa i deras hus. Dom är iväg i Grekland så jag fick bli kattvakt. Dennis är dessutom i Danmark så jag fick lämna Halmstad för några dagar. Trots att det har vart ensamt har det emellanåt vart skönt också.

Har hängt några kvällar med syrran, och igår åkte jag till Dina för pizza och lite snack. Skönt att vara i falkenberg och träffa dom man vanligtvis inte riktigt hinner träffa.

Idag har jag haft en pluggdag. En pluggdag brukar börja med att fixa stallet, efter den en pluggstund innan föreläsningen börjar. Nu efteråt fortsätter jag med plugget och snart ska jag släppa det helt (tog en liten paus nu hehe) och laga mat.

Imorgon återvänder jag till Halmstad, och på fredag ska jag jobba. Meeeen på eftermiddagen kommer Dennis hem!! En månad ifrån varandra klarar vi fan inte, så det får bli en helg ihop. Sen är det bara halva tiden kvar. Så vi ska mysa typ hela helgen <3 Ska tävla på söndag, men det mesta utav helgen får vi ihop! Nehe, nu blir det lite marknadsföringsplugg och sen pannkakor! puss

mysig morgon.

Gillar

Kommentarer

adelinaliden
adelinaliden,
Älskar New Girl! Längtar till sista säsongen släpps på Netflix här. Vet att den finns i Sverige men inte här på Malta 😟 nouw.com/adelinaliden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229