Kære læsere.

Som nogle af jer har set på min Instagram, har jeg fået lavet nyt hår! <3

Mit hår trængte virkelig til en ordentlig omgang, da der er gået lang tid siden min sidste farvning, så min udgroning så forfærdelig ud.
Jeg har denne gang valgt en anden frisør end jeg plejer, og hold nu op hvor var det lækkert!

Salonen hedder Suka Copenhagen Haircare og ligger på, Christian IX's Gade 7, 1th, i hjertet af København.

Det fede ved denne frisør er, at den ligger 2 etager oppe i bygningen, så man kommer lidt væk fra støjen af trafik. Hvilket er virkelig rart, når man bare skal slappe af, mens man får lavet sit hår. Derudover er der kun ét stort lokale, med vinduer langs væggen, så dagslyset kan trænge ind. Det synes jeg er virkelig vigtigt, når man bla. får en hårfarvning, så man kan se farven ordentligt.

Engang fik jeg farvet striber, som endte med at blive helt gule. Og pga. deres lys i forretningen, lagde jeg først mærke til det, da jeg kom hjem. Hvilket var virkelig ærgerligt...

Derudover går de meget op i miljøvenlige og bæredygtige produkter, som jeg synes, er med til at gøre det en tand mere luksuriøst! De kredser virkelig om én når man træder ind af døren, og man føler, at der bliver taget godt hånd om en.

Denne gang fik jeg lagt 3 forskellige nuancer i, som jeg synes er med til at give et naturligt look, samt en lille smule liv til håret.
Efter farvningen, prøvede jeg en hårkur fra Davines, hvis produkter er både naturlige og miljøvenlige.
Davines har nemlig lavet disse nye produkter som hedder The Circle Chronicles, som du kan se på billedet ovenover. De er lavet af ler, og består af 5 forskellige, hårkure. Nogle skal sidde I, lidt længere tid, mens andre kun skal sidde i omkring 5 minutter. Helt perfekt som rejseprodukt! De har hver især deres egen effekt - og så er indpakningen altså virkelig cute!

Før / Efter

Sådan ser det færdige resultat ud, og jeg synes selv at det både ser naturligt og meget sundere ud end før!

Hende der klippede mig hedder Lene, og er VIRKELIG dygtig! Spørg efter hende, hvis du skal klippes derinde næste gang! Det bliver I hvertfald ikke min sidste gang <3

I kan finde deres hjemmeside lige HER.

Det var alt fra mig.

X
Celine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments


Kære læsere.

Her kommer endnu et personligt indlæg med facts om mig, som jeg mener (uden grund) I bør vide!
Læs med <3

1.
Jeg har som tidligere fortalt 4 navne: Celine-Amalie Holm Bramsen.
Jeg har indtil for ca. 2 år siden prøvet at skjule navnet Amalie, da jeg simpelthen aldrig har ville kendes ved det. Det er lidt som om at navnet har fået en anden betydning for mig siden jeg så Amalie fra Paradise. Selvom alt man ser og hører på TV ikke er rigtigt og at hun sikkert er en skide dejlig kvinde, så
har navnet altså ændret karakter i mit hovede lige siden. Og så er det endda ikke engang et mellemnavn, men et fornavn?! Celine-Amalie?? Hvad har mine forældre egentlig tænkt på?
Heldigvis har jeg lært at leve med det og synes med tiden at navnet er ret sødt! (og en lille smule royalt, om du vil).

2.
Jeg har altid holdt om tanken om at være blogger, men tilbageholdt det. Hvorfor ved jeg ikke, men det ligger nok i bund og grund I, at mange ikke rigtig forstår hvad det går ud på og dertil ikke anderkender erhvervet. Eftersom jeg selv er blevet mere bevidst omkring hvad det indebære og hvad jeg selv syntes kunne være sjovt at dele, måtte jeg jo erkende, at jeg ikke kunne lade være med at starte en selv.

3.
Jeg havde, som lille briller indtil jeg var 15 år. Jeg havde de samme briller fra jeg var en baby indtil jeg fyldte 12 år. Jeg ville simpelthen ikke skifte dem ud..... Det så lidt mærkeligt ud, at jeg gik rundt på de samme runde børnebriller indtil jeg var teenager. Og da jeg så endelig fik skiftet dem ud, gik der ikke lang tid før at jeg helt droppede at gå med dem. Jeg synes bare ikke, at det var toppen!
For nylig var jeg til optikeren og til min store overraskelse, var der INTET i vejen med mit syn! Men nu synes jeg bare det ser for fedt ud at gå med briller.


4.
Jeg er virkelig ustruktureret i mine planer. Endnu dårligere til at passe på mine ting. Og ELENDIG til at finde vej! Hvis ikke jeg har google maps på mig når jeg rejser, kan du være sten sikker på at jeg kommer minimum én time forsent! Dertil har jeg ALDIRG strøm på min telefon og ender derfor altid i de pinligste situationer, så som "hej-undskyld-stranger? Må-jeg-låne-din-telefon-til-et-enkelt-opkald?" eller "undskyld-min-telefon-er-gået-ud-kan-jeg-låne-din-google-maps?
Jeg tror mine venner for længst har vænnet sig til, at hvis man skal lave en aftale med mig, skal man aftale et bestemt tidspunkt, in case min telefon er løbet før for strøm...

5.
Jeg var i min folkeskoletid elitesvømmer. Jeg har derudover gået til fodbold, håndbold, batminton, tennis, ridning og dans. Svømning var dog det eneste der rigtig hang ved. Til min store begestring fik jeg oplevet Island på vores lejrtur, i en alder af 15 år. Jeg havde dengang ingen forventninger eller idé om hvor pisse sejt og smukt det er at være på Island. Den blå lagune, de sorte sandstrande eller de varme gletjere er jo så sejt at have oplevet! Jeg stoppede dog den tidlige "karierre", da jeg ligesom de fleste andre unge fik andre interresser at se til.
Intet kunne slå en god bytur, med mine andre alt for unge veninder. Jeg husker hvordan jeg smuttede ud af bagdøren på klem, hver torsdag for at hænge ud med mine venner. Idag ville jeg ønske, at jeg var blevet rigtig god til en enkelt sportsgren. Nu kan jeg kun prale af mine Hot-Yoga skills og hvor langt jeg kan løbe (på et løbebånd, så at sige.)

6.
Jeg var medlem af den seje gruppe i min folkeskole tid. Vores navn var intet mindre end Pussycat Dolls. Når jeg tænker tilbage på vores tøjstil og ting vi gik op I, får jeg kuldegysninger. Mavetoppe, benvarmere, kavasakisko og "falske" nørregaardstrøjer, var noget der blev gjort ekstra meget ud af, når vi skulle i skole. Jeg var selvfølgelig Ashley Roberts med det lyse hår, meeen der var dog stadig en STOR tvivl om, hvem der egentlig var Nicole Scherzinger. Idag er jeg stadig ret facineret af 00'erne og synes der er nogle VILDE comebacks fra den periode, der ses tydeligt i modebilledet fortiden! (eks. disse solbriller fra Adam Selman X Le Specs, de er i øvrigt også at finde på min ønskeliste)

7.
Jeg elskede at male for nogle år siden og troede i en periode, at jeg skulle være kunstner.
Jeg var næsten helt sikker, på at det var den vej jeg skulle gå. Efter som min mor, moster, og resten af familien pointerede at mine malerier var "det smukkeste de nogensinde havde set".
Jeg har et par stykker stående i stuen idag og ja, de er da meget søde. Men måske meget godt jeg ikke valgte at gå i den retning....

8.
Jeg har altid haft enormt svært ved nomineringer, så som sidste afslutning I folkeskolen og gymnasiet... Jeg synes bare virkelig ikke at det er fedt. De er altid en lille smule (meget) hånende og når man så går hjem derfra, med enten en nominering eller en pris (endnu værre). Så kan man i den grad, være sikker på, at blive husket som hende "Årets duks", "Årets prettyboy" eller som jeg engang var vidne til; "Årets dukke."
Fed start på et nyt kapitel!

9.
Jeg ELSKER lister!
På baggrund af min dårlige stedssans, ordenssans, ustruktivitet, og distræte personlighed, finder jeg det rigtig behageligt med lister. Jeg sværger til at skrive ting ned.
På mobilen eller papir. Det er ligegyldigt! For hvis ingen af tingene sker, kan jeg være helt sikker på, at det går tabt i glemmebogen.

Er I til flere dejlige lister som denne? <3

- Hvis JA, så LOVER jeg at der nok skal komme en hel del!
- Hvis NEJ, så LOVER jeg at der nok skal komme en hel del!

X
Celine
Likes

Comments

Indeholder reklamelinks

Skjorte Beige HER / Øreringe Anni Lui HER / Armbånd Maria Black HER / Stiletter Zara HER / Nederdel Mango HER / Taske JW Anderson HER


Kære læsere.

Jeg har overvejet at lave et koncept, der kommer til at hedde "What I would love to wear".

Det vil blive postet 1-2 gange om måneden, og indebære nogle af de ting jeg ønsker mig allermest, samt inspiration til nye køb, og I hvilke situationer, jeg ville have det på.

Jeg kommer ikke til at gøre det store, ud af disse indlæg, ud over at vise jer nye ønsker og linke til det øverst.

Lad mig vide, om det er noget, I kunne tænke jer at se? <3

Forhåbentlig får jeg gjort mig nogle af købene, inden for det næste stykke tid.

X
Celine

Likes

Comments

Indeholder reklamelinks

Kære læsere.

Valentines day er lige om hjørnet! og selvom man måske ikke er den helt romantiske type, der går op i dage som denne, eller måske mener at valentines er et ligegyldigt, amerikansk tiltag, som ikke hører til i Danmark. Så er valentines day, nu alligevel en god måde, at gøre sin kæreste opmærksomhed på, at man værdsætter personen.

Er du heller ikke den bedste til at få styr på valentinesgaven i god tid?

Så kommer her et par forslag til hvordan du kan forkæle din kæreste. Der er både links til dyre og knap så dyre gaver.

1. Ure er et af de få smykker, en mand kan bærer. Derfor forslår jeg denne fine gaveæske som Daniel Wellington har lavet specifikt til valentines! Gaveæsken koster 1.399kr og du kan finde den lige her:
https://www.danielwellington.com/dk/valentines-bundle-box-1


2. Solbriller fra Christopher Cloose!
Et skandinavisk design med et klassisk og tidsløst udtryk, som man næsten ikke kan gå fejl i byen med. Derudover er brillen unisex, så hvis det alligevel ikke er noget for ham, kan du jo altid give dem til dig selv. (Jeg har nemlig selv lige bestilt dem hjem) Brillen koster 895kr og kan bestilles her:
https://christopher-cloos.com/product/paloma-on-the-rocks/

3. En klassisk pung fra Louis Vuitton. Det er noget en hver mand kan bruge, til opbevaring af deres dyrebare ejendomme ;-) Så hvorfor ikke gøre lidt ud kvaliteten, at opbevare dem i? Jeg synes personligt denne pung har et rigtig tidsløst udtryk, med et tvist af noget unikt, og hvis man vil gøre ekstra meget ud af det, så kan man få indgraveret hans initialer indvendig. Modellen hedder Multiple Wallet og kan findes lige her:
https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/multiple-wallet-monogram-eclipse-epi-nvprod490040v

4. Måske den billigste gave af dem alle, men måske også den sjoveste ;-) Hvis du simpelthen hverken har tid, eller buget til at gå ud og købe en gave inden valentines dag, så vil den nemmeste løsning for dig være at købe et rødt silkebånd og pakke dig selv ind som gaven ;-) Der er stor sandsynlig for, at han vil finde denne gave ekstra interessant, og mon ikke også en lille smule sjovt!

5. Er din kæreste simpelthen en af dem, der aldrig kan gå ind i en elektronik forretning uden at købe det nyeste nye. Så vil jeg klart anbefale dig, at købe nogle hovedtelefoner fra B&O. Hvorfor ikke prøve de trådløse in-ear hovedetelefoner i et cool design? Jeg tror de vil være perfekte til bla. træningen, så man ikke bliver irriteret af de forbandede ledninger ;-) De koster 2.299kr og kan findes lige her:
https://bocopenhagen.dk/beoplay-e8/

6. Tænk på hans interesser, og gå efter noget, han interesserer sig for. Er det biler, fodbold eller musik? Eller er det bestemte personer, han har talt om eller forguder? Der findes helt sikkert en biografi med dem, hvis de bare er en smule kendte.
Denne bog om eksempelvis rom, koster 249kr, og kan findes lige her:
https://kaffeteriet.dk/collections/rom/products/rombogen-af-mads-romhatten-heitmann

7. Love is in the "air." Sidst men ikke mindst! Kan du altid købe dig sikker i et par flybilletter til en europæisk storby, så I sammen kan tage på en romantisk weekendtur. Prøv at se om du kan vælge en ledig weekend hvor du ved, han ikke har nogle planer, og fortæl ham endelig, at han skal holde sin weekend åben til noget hemmeligt.
London, Berlin, Prag, Stockholm, Budapest – Europas storbyer har så meget at byde på! og så er et personligt tip at leje en scooter og køre rundt fra by til by! Det er den bedste måde at opleve de forskellige områder på!

Jeg håber I kunne bruge mine forslag! og lad mig vide, hvis der er noget I gerne vil tilføje! Så smid endelig din idé I kommentarfeltet, så kan andre også få glæde af dem ;-)

Derudover har jeg også helt glemt at nævne, HUSK at gå ind og subscribe, det ville gøre mig meget glad når jeg kan se at I følger med :-*

X
Celine


Likes

Comments


Kære læsere.

Som jeg beskrev i mit første indlæg, så ELSKER jeg Paris! Det er en by jeg aldrig kan få nok af.

Jeg elsker byens fine detaljer og charme som jeg ikke kan finde nogle andre steder end i Paris.. Det er sådan set ligemeget hvor henne du går, så ser der altid indbydende ud! og så dufter der altid af nybagte lækkerier! Og så er jeg helt vild med de franske kvinder. De har sådan en speciel autoritet over sig og jeg synes den er så feminin og stærk på samme tid! Det er altså bare så charmerende! Som når de lægger makeup midt på gaden, eller er helt forgabt i en bog, midt i al myldre trafik.

Jeg har mange ting at sige om Paris og jeg bliver så inspireret af at være der! Men til en start, kommer her lidt om min weekend.

Jeg fløj tidlig morgen, da jeg havde en casting om fredagen jeg skulle til. Det er en af de bedste ting ved jobbet, at du aldrig rigtig ved, hvad der kommer til at ske, i løbet af ugen. Jeg elsker det uventede og uforudsigelige i dagligdagen, og det er efterhånden blevet lidt af et kick, som jeg aldrig rigtig kan få nok af!

I hvertfald, så startede min morgen ud med castings og derefter, tog jeg over til min franske veninde Clarisse og hendes kæreste, som jeg boede hos hele weekenden. Jeg har kendt hende i lidt over to år nu, og hun inspirerer mig utrolig meget!
Hun bor lige ved Rue De Rivoli, som er super centralt og virkelig nemt at komme til og fra alt.

Hendes lejlighed er så lille og charmerende og der er alt hvad man har brug for. OG hendes badeværelse er GOALS (hvad er der med kvinder og badeværelser? 😅) Det flyder med franske essentialts, som er mine klart fortrukne, når det kommer til beauty produkter!

Derudover er det virkelig noget man kan sparer penge på, hvis man køber det med hjem. Har I lyst til jeg viser mine yndlingsprodukter derfra?

Om aftenen tog vi på L'aubrac som er et steakhouse lige ved Champ Elysee. Det er super lækkert hvis man er til en god bøf og fritter (eller bønner for mit vedkommende).

Jeg undskylder mit lille udvalgt af billeder, men indtil jeg får anskaffet mig et ægte blogger kamera, må i nøjes med lidt snaps fra min gamle IPhone 6. Jeg må nok også slå fast, at jeg lige skal lære, at tage billeder i situationer, som på restauranter fyldt med ANDRE mennesker ;-)
Så de billeder I ser, er stort set de eneste jeg har fået taget.

Efter middagen, tog jeg hjem i lejligheden og slappede af. De andre ville i biografen, men da der kun blev sendt franske film, måtte jeg altså stå af. (og ja, det havde været lidt smartere hvis jeg havde hørt efter i skolen).

Dagen efter havde vi planlagt at spise brunch på Paperboy, men pga. den lange kø, måtte vi hurtigt opgive. Det er desværre super svært at bestille bord i Paris, og man skal ofte skrive sig op på venteliste direkte i restauranten... så derfor endte vi med at spise på "le charlot", som heldigvis ALTID er en vinder.

Sidst på eftermiddagen, mødtes jeg med en veninde fra Danmark, som også bor det meste af tiden i Paris. Vi endte med at gå byen tyndt, da jeg synes den bedste måde at opleve Paris på, simpelthen er, bare at gå rundt.

Jeg faldt over de flotteste støvler, som i kan se lige her: http://www.mi-mai.com/collections/tamy-black
De var lige mig! med de små detajler, og ikke en alt for tung sko at have på. MEN de var selvfølgelig udsolgt i min str. typisk... (men jeg giver ikke op! Jeg må eje dem)

Søndag var min sidste dag hvor jeg vågnede ret tidligt om morgenen. Jeg slentrede derfor ned på gaden i mit søndagsoutfit, og købte en kaffe og en croissant som det første. (I know, jeg er så traditionel.)

Det dejlige om søndagen er at stortset alt er lukket ned og folk bare går ture og nyder hinanden. Jeg kom selv forbi et udendørs markedet, hvor der blev solgt diverse delikatesser. Min plan var egentlig at tage på Opera Gallery, som tit har nogle rigtig flotte udstillinger, men så kom jeg til at bruge alt for lang tid inde i La Fayette, som næsten var det eneste der havde åbent.

Til dem der ikke ved det har de den smukkeste rooftop øverst i La Fayette, hvis man vil have et godt billede til grammen ;-) (og også en tilhørende café! Så man har en undskyldning for at slæbe sin kæreste, eller sin mor med derop)

Sidst på aftenen, inden mit fly nåede jeg selvfølgelig at blive halvsyg, pga. for lidt tøj på kroppen, så det er nu meget rart at være hjemme hos mig selv, så jeg kan blive frisk igen. Måske en ny juicekur kan hjælpe? Hvem ved 😉

Jeg vil linke til mine yndlingsresturanter i Paris, som i kan besøge næste gang i gør byen et visit.

Alle restauranter har hver deres at byde på, og jeg vil sætte "€" ud fra hvilke der er dyre, og dem der er mere overkommelige!

L'aubrac / Steakhouse €€
http://www.maison-aubrac.com/

Chartier / Traditionel resturant €
http://www.bouillon-chartier.com/en/

Le Kong /Resturant / Bar / Rooftop €€€
http://www.kong.fr/

Paperboy / Brunch /Lunch €€
http://www.paperboyaustin.com/

Daroco / Dinner - Italiensk €€€
http://www.daroco.fr/

Le Charlot / Traditionel restaurant €
http://www.cafecharlotparis.com/

Hôtel Amour / Traditionel resturant / Brunch €
http://www.hotelamourparis.fr/

The Hoxton / Brunch €€
https://thehoxton.com/paris/paris/our-restaurants/rivie

Le Pain Quotidien / Bakery / Resturant €
http://www.lepainquotidien.com/

Fragments / Café / Resturant €
https://www.instagram.com/fragmentsparis/

East Mamma / Italiensk / Cocktails €€
https://www.bigmammagroup.com/fr/trattorias/east-mamma

Hotel Costes / Resturant / Bar / Teresse €€
https://hotelcostes.com/#/

Le Perchoir Marais / Rooftop Bar (klart yndlings)
https://leperchoir.tv/location/le-perchoir-marais/

Det var lidt om min weekend i Paris, og håber i kunne bruge noget af det og at I nyder at læse med 🙂
Skriv endelig hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis der er noget specielt I kunne tænke jer at hører mere om.

X
Celine

Likes

Comments

Kære læsere!

Som nævnt før er jeg i øjeblikket ret betaget af yogaen, netop fordi det ikke kunne undgås da jeg var i Asien.

Jeg har førhen været tilmeldt i Senses Yoga på Vesterbro over flere omgange, men kom altid fra det igen, da jeg synes yoga er en lidt mere tidskrævende workout, og jeg ser efterhånden træningen som noget der skal klares rimelig hurtigt i løbet af dagen, men effektivt!

Det betyder dog ikke at jeg har droppet yogaen fuldstændig, men det er noget jeg holder af at gøre af og til, kombineret med cardio træning i fitness.

Hen over weekenden har jeg deltaget i et detox arrangement i samarbejde med Juicy Istedgade og Hot Spot Copenhagen.
Arrangemanget kaldes "Detox Stayclation" og forløber sig over 3 dage hvor du indtager 5 juices pr dag, med to timers mellemrum. Dertil dyrkes der morgenyoga, før arbejde, efterfuldt af skønne behandlinger som man selv kan booke ind i løbet af dagen! Hvilket er helt perfekt, hvis man ikke har tid til det hele på en gang.

Der tilbydes både infrarøde behandlinger til at få renset godt ud i kroppen. (sauna kan også være godt til at få svedt lidt, men infrarød stråling går meget mere i dybden og øger blodcirkulationen mere end normal sauna har mulighed for) samt, spa, akupunktur og diverse beautybehandlinger!

Jeg var personlig hel vild med deres studie, da de har en enorm autentisk stil, med specialdesignede møbler importeret fra Bali og andre tekstiler. Derudover er der mørkt i lokalet og rart at være når man som mig liiige skal bruge lidt tid på at vågne om morgenen ;)

Mit bedste råd til hvorfor det er godt at prøve en juicekur er, at det er en rigtig god måde at få genstartet kroppen på, hvis man har brug for et frist pust til sin træning!! Derudover er det en god måde at droppe sukker, og andre dårlige vaner for en stund men tilsvarende får en masse ny energi og en masse lækre smage!

Selvfølgelig oplever man lidt sult ind i mellem timerne, men der sker intet ved at kickstarte kroppen af og til på denne måde.
Det eneste du skal huske er at drikke godt med vand (og te!) gennem hele forløbet, hvis du vil undgå at få hovedpine! (det glemte jeg selvfølgelig på 2. dagen og endte derfor et par timer med slukket lys under hovedpuden). Men sådan behøver det ikke at være!

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse og jeg synes selv, at den har hjulet på min motivation til træningen, og ikke mindst min hud!
Efter forløbet er jeg hverken faldet i, med lidt for meget sukker, alt for sen på aftenen. Eller lidt for store måltider, simpelthen fordi jeg ikke kan lade være ;-)
Den har hjulpet min krop i balance, og det er jeg virkelig glad for!

Jeg vil klart anbefale at prøve at tage 3 dage hvor man detoxer på denne måde, kombineret med yoga eller en anden form for træning, hvor man sveder lidt ud i kroppen. Din krop vil takke dig!!

Hvis du synes at forløbet lyder som noget du godt kunne tænke dig at prøve, så frygt ej ;)

De afholder nemlig deres "Detox Staycation" once again, hvor du kan melde dig til.

Det kommer til at ligge d. 20 + 21 + 22 april, til en pris af: 2350 kr.

Hvis du simpelthen ikke kan vente med at starte på juicekuren, kan du få skræddersyet din helt egen juicekur, som du kan tjekke ud lige her: https://www.instagram.com/juicyistedgade86/

Du kan også tjekke Hot Spot Copenhagen ud lige her: https://www.hotspotcph.dk/

Det var alt fra mig til jer for idag, jeg håber i kunne bruge noget af det :-)


Namasté!

X
Celine

Likes

Comments


Kære, læsere.

Jeg har været lidt i tvivl om hvad jeg skulle starte med at fortælle om, men har besluttet at dette indlæg skulle handle om min tur til Bali hen over nytår og januar måned.

Min nytårsaften startede ud i Singapore, til et arrangement som blev holdt øverst på en rooftop, med udsigt til hele byen. Der var en virkelig fed oplevelse, da der var udendørs pool man kunne være i, mens man nød udsigten til det smukke fyrværkeri!

Dagen efter nytårsaften tog vi til Bali, hvor vi på 2. dagen startede ud med at fejre min 22 års fødselsdag. Dette blev gjort på bedste detox manére, med en omgang i fitten! #newyearnewme ;-)
Ellers nød vi bare solen og de lokale shops der var i området. Jeg endte selv med at købe nogle rigtig fine kjoler til ingen penge, bla. blomsterkjolen jeg har på, på billedet øverst.

Efter som vores rejse varede mere end 14 dage, besluttede jeg mig for at købe et medlemsskab i et fitness center, som havde flere centre rundt på øen. Jeg kan også godt lide at løbe udenfor, men jeg synes godt vejene kunne blive lidt forvirrende og da jeg er mester i at fare vild, sååååå var det jo ikke rigtig en mulighed!

Men i hvertfald! Jeg var ikke i tvivl om dette center. Der kunne jeg nemlig finde alle udvalg af yogahold, og det synes jeg jo var toppen!
Efter træning var der også spa og behandlinger til rådighed, og ellers stod den kommende uge bare på friske juices og masser af kokosnødder.

De næste par dage tog vi rundt på stort set hele øen. Et godt tip til Bali er at downloade appen "Go-Jek" som tilbyder billig transport (ligesom uber) i form af bil eller motorcykel.
- samt "go-shop", "go-hike", "go-food" og ikke mindst "go-massage" og en masser andre...

Mit favoritsted var uden tvivl smukke Ubud, hvor man kan opleve de flotte rismarker og besøge de smukkeste vandfald. Vi havde dog lidt problemer med at finde en lækker strand til at starte med, da Bali jo er en vulkan ø, så ikke alle strande er kridhvide, som vi ledte efter!

Vi fandt heldigvis en virkelig nice strand senere hen, som I også kan tjekke ud i den oploadede video nedenfor!
Den hedder Karma Kandara Beach, og ligger i Uluwatu. Stranden tilhører Karma Beach Club, og det fede ved stranden var at den var lidt privat og man skulle have en lift for at komme derned!

Tjek den ud lige her!!

Derudover planlagde vi en smuttur forbi øerne Gili Islands.

Det blev desværre kun til en 2 dags tur til den største ø Trawangan, som var en helt unik oplevelse. Til en anden gang vil jeg varmt anbefale at tage hele rejsen rundt på alle 3 øer.

Hestevogne og cykler er det eneste transportmidel på øerne, så vi cyklede hele øen rundt på højst 20 minutter. Det var enormt autentisk og stemningsfuldt og en rigtig god måde at runde rejsen af på!
Jeg var næsten vildere med den Ø end jeg var med Bali.

Den eneste ting jeg vil tage i mente, var sejlturen derud og tilbage.
3 timer lang sejltur, på en gammel træbåd overfyldt med turister var ikke lige sagen. Hold nu op hvor blev jeg søsyg!! Men set tilbage, var det hele turen værd.

Jeg kom hjem for ca. 1 uge siden og kunne ikke have tilbragt min januar måned et bedre sted!

Det var lidt om Bali, hvis I har nogle spørgsmål omkring andre ting man kan se og opleve på øen, vil jeg gerne komme med anbefalinger og tips!

Selvom jeg er tilbage i Danmark, er jeg ikke klar på at give slip på detoxen og yogaen, derfor skal jeg deltage i et 3 dages detox forløb, som I kan læse mere omkring senere...

Tak fordi I læser med!

X
Celine


Likes

Comments

Kære læsere!

Jeg har i et stykke tid nu gået og leget med tanken om det at blogge.

Efter som jeg har færdiggjort et semester på højskole, er min kreativitet blevet boostet og jeg har fået lyst til at dele lidt af hvert med jer. Jeg har derfor besluttet at gøre det til en realitet, nu da jeg finder tiden til det.

Ud fra de blogs jeg selv har læst indtil videre, handler det meste om mode og sundhed hvilket også er to ting der går hånd i hånd, og som jeg selv elsker og har stor interesse indenfor. Men det betyder ikke at jeg vil indskrænke mine indlæg på nogle områder, men gøre plads, og lade lysten inspirere.

Jeg har indtil videre ingen faste rammer for hvilken retning jeg skal gå, og er åben for stort set alt! Jeg elsker at tage ved lære og lade mig inspirere, så hvis I finder ud af ting efterhånden som i føler kunne være spændende at høre om, så tager jeg i mod det med kyshånd.

For lige at få det helt grundlæggende på plads om mig, så kommer her 12 facts om mig, så I lige kan lærer mig lidt at kende.

1. Mit fulde navn er Celine Amalie Holm Bramsen

2. Jeg fyldte 22 her i januar, og er lige blevet færdig med et semester på Krabbesholm. (Krabbesholm er en kunsthøjskole, som er virkelig god til at fremme unges kreativitet.)

4. Jeg er enormt ustuktureret når det kommer til et fast skema i hverdagen.

5. Jeg har siden jeg var 16, arbejdet som model hos Scoop Models, og elsker at få lov til at rejse med arbejdet!

6. Jeg eeeelsker Paris, selvom jeg efter flere forsøg i gymnasiet har måtte droppe at lærer fransk. Håbet om at lære det en dag er der dog stadig.

7. Jeg er den ældste ud af tre søskende, og spejler mig enormt meget i dem, hvis jeg bliver i tvivl om hvad jeg skal gøre.

8. Jeg er skide ambitiøs når jeg først sætter mig for at leve sundt og træne, men kan være ligeså uambitiøs når det kommer til chokolade (og pandekager).

9. Jeg EEELSKER yoga, og alt hvad der har med det at gøre. Dette hænger godt sammen med min kærlighed til asien. Jeg bliver generelt meget inspireret af andre kulturer.

10. Jeg har en stor interesse for menneskers sociale baggrunde og psykologien omkring hvorfor personer udvikler sig som de gør.

11. Jeg har virkelig svært ved den danske vinter. Derfor har jeg dette år prøvet så vidt muligt at undgå den.

12. Jeg har aldrig lært at stå på ski eller surfe, men har altid gerne ville lærer det!

Det var vidst hvad jeg havde på hjertet for nu. Hvis i har flere ting I gerne vil vide om mig skal I bare spørge løs! Jeg har som sagt ingen forventninger, men jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang, og dele hvad jeg finder interessant!


X
Celine

Likes

Comments