När jag träffar människor så pratar jag inte så mycket till en början. Jag hälsar fint och försöker skapa en stämning där man kan känna sig fri att öppna upp sig för det är vad jag vill att människor ska göra, öppna upp sig. Jag är tyst, jag lyssnar noga, skapar en bild och kommer ihåg det perspektivet.
Jag träffar en annan människa, får fram en bekväm stämning, lyssnar och skapar ännu ett perspektiv. Efter många år av detta lär jag mig hur olika människor fungerar, hur de ser på olika situationer. Bilden på hur livet fungerar blir endast större och större. Ibland när perspektivet inte blir större vet jag att jag träffar för få olika människor.
~
Inte alla gör så, inte alla vill se från ett större perspektiv. Jag gillar att ha kontroll, inte över folk, men över hur allt fungerar. Jag har tankar men yttrar mig till de som tycker likadant som jag. Annars visar jag inte mina åsikter. Jag har slutat le till folk som ger mig en känsla som visar sig vara något men var menat till något helt annat. Falskheten i människor. Jag ser den hela tiden. Jag hälsar till de jag vet är godhjärtade. Men vilka är de människorna?
~
Att vara godhjärtad handlar inte om att ge en person allt den vill. Det är inte att vela dennes bästa, det är endast för stunden. En godhjärtad person vet att man inte hela tiden kommer att vara nöjd. En godhjärtad person försöker anpassa sig efter livets situationer som man hamnar i och försöker göra det bättre från den grunden.
~
Lycka.
Lyckan handlar om att ge och inte förvänta sig något i återvändo. Ger du, med förväntan att få tillbaka så är det inte godhet eller lycka du vill föra till någon. Du ber efter lycka själv.
~
Jag är människa, du är och vi alla är människor. Vi utför handlingar efter känslor. För vidare bra vibbar, låt folk utföra handlingar fulla av godhet. Let's make the world a better place💙🙏🏽❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

Idag är din dag mamma. Min fina mamma som varje dag lär mig saker om livet som fått mig att växa till den kvinna jag idag blivit. Varje år skriver jag en hel lång text om vad du betyder för mig. Men med åren har texterna blivit kortare eftersom jag för varje år som jag växer inser att dessa ord inte ens kan beskriva 1 % av hur tacksam jag är dagligen. Vi är inte bara dotter och mamma, du är min bästa vän och jag kan stolt säga att jag aldrig kan hålla hemlisar från dig. Vi delar allt.

Min mamma <3
Som du kämpar varje dag, som du gråtit, skrattat och varit sur. Du lägger ner ditt liv, som du endast en gång lever, på oss för att vi, dina barn ska växa och bli lika starka som du och din mamma, din mormor och hela våran fortsatta generation var. När jag säger starka tror nog folk att jag talar om all skit man vardagligen får. Nej verkligen inte. Det är bara en pytteliten del av allt som jag vet har hänt dig min mamma. Från sjukdomar till döden och förluster till födelser. Idag 2016 står du kvar, genom allt, så står du kvar, kan le och vara godhjärtad mot de som kanske inte förtjänat det och sedan gått vidare. Du har kanske ångrat att du ställt upp en hel del för människor som kommit och gått. Men du vet att Gud där uppe ger tillbaka till dig. Se, idag har du tak över huvudet, en vacker mamma som älskar dig, tre sjukt underbara barn som kan skratta med dig och trösta dig.
Du har gjort det här mamma. Du Marlin Jokhaji Bou Antoun. Jag hoppas att jag en dag kan få lika fina barn som du fick så att jag kan få höra hur stark jag förhoppningsvis kommer att vara i framtiden. Ingen man, inget krig, ingen sjukdom, ingen jävel som passerat ditt liv har kunnat ge dig det du behövt för stunden. Men med tiden så har du blivit mer utvecklad inuti än vad någon bok skulle kunna utveckla dig genom dess historia. Du har mer kunskap om hur livet är. Allt det ser jag. Jag ser Gud när jag ser dig. Fastän folk inte har gett dig det du kan ha behövt förr, har du alltid gett dom. Du märker idag att nu kommer allt tillbaka, allt det goda som du givit folk, kommer idag till dig. Allt du har. Varje människa som passerar dig i livet är en ny utveckling. Folk som lämnat dig har bara inte klarat av det du klarar av. Du är inte vem som helst mamma. Du vet vilka som vill dig väl och vilka som endast finns där för stunden. Fortsätt livet som du alltid gjort, med ett stolt och gott hjärta så att du kan fortsätta med ett mycket gott samvete.

Jag ska ta efter dig, jag tar efter dig. Folk beundrar inte dig för ingenting. Va stolt, du är min förebild. Och nu vet du varför.

Likes

Comments

Oplanerat, spontant och freaking underbart. Tackar Gud för mina fina människor runt om mig💞 4 timmars snack och promenad, helt in to it och det bästa någonsin. Mina älsklingar Banneli & Selle tack för att ni finns💘

Nya dagar, nya människor, livet rullar på som det ska.

Likes

Comments

Finns inga ord som kan beskriva vad dessa människor betyder för mig. Jag är ingenting utan mina föräldrar och systrar. Va omkring mig för alltid snälla🌹 Jag älskar er min fina familj🙏🏼.

Grattis sis på konfirmationsdagen! ✝

Likes

Comments

Det finns så mycket att se fram emot så jag bara skriker inombords och har så stor motivation så det är sjukt. Älskar varje minut jag får med familjen, älskar varje minut som jag jobbar hårt och känner att det är värt det. Inser dag efter dag att det inte är vilka saker jag har runt om kring mig som gör mig glad, det är det faktum att jag har de jag älskar runt omkring mig och att se de glada som gör mig till den lyckligaste någonsin.♡

Tar vara på varje moment som jag mår bra av. Så tacksam, finner inga ord. Hoppas på att goda tider kan vara länge. Amen🙏🏼

Likes

Comments