Hej! Nu är vi påväg till Ökna naturbruksgymnasium för att ställa ut Freja på häst utställning. Jag gick upp kl halv 6 imorse och åt frukost osv. Kvart i sju hämtade Sara mig och då åkte vi till stallet och lasta in det sista i transporten och fixade till Freja. Nu kommer vi då till det roliga.... Vi har transport tränat Freja 3-4 gånger och då har det gått över förväntan men idag var hon helt säker på art hon inte skulle gå på transporten. Så det tog oss typ 45 min att få på henne men nu är vi äntligen påväg :-) så nu hopppas vi på det bästa och att hon får över 38 poäng :) men vi får väll se om jag kommer ihåg hur hon ska stå osv ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 13 Readers

Likes

Comments

​hej! 

jag började skolan 22 augusti och har då gått i skolan i 4 dagar. just nu sitter jag på en engelska lektion och ska skriva en uppgift men det sådär inte att uppdatera lite kort här. har fått min macbook air nu eller ja i onsdags. Hoppas att jag kommer igång med bogbandet nu men vi får väll se vad som händer. man känner sig lite mer motiverad nu när man har en egen dator. Ska fortsätta på min uppgift nu så hörs vi senare!!

Likes

Comments

"Mörk rosa" tröja > 179 kr

Gammal rosa tröja > 209kr

Svart tröja > 299 kr

Vit och guld klocka > 149 kr

  • 15 Readers

Likes

Comments

  • 15 Readers

Likes

Comments

  • 17 Readers

Likes

Comments

Hej! Har inte lagt upp något i skriftligt här på ett tag. Vet aldrig vad jag ska skriva :) har alltid tänkt att jag ska komma igång med bloggen när jag börjat gymnasiet och har en egen dator, då kan jag liksom lägga in alla bilder på den och redigera oså. Men tänkte uppdatera er lite idag i varje fall.

Dom här veckorna som jag var haft lov har jag tagit hand om Freja på full tid. Den här veckan är sista veckan :) igår red vi för en tränare, och det gick jätte bra. Vi hoppa en enkel bana i gallopp och några utav hindrens var till och med 70 cm. Sp högt har vi aldrig hoppat. Vi kom igång med hoppningen ordentligt i år sås det går snabbt fram.

Idag ska vi lös hoppa henne så för hoppnings vis så får ni några bilder på det :-)

Annars har jag mest slöat på mitt sommarlov, väntar på att få åka till Kroatien :-) har inte varit där på tre år!!

För er som inte visste det så är min pappa där ifrån.
Men jag ser fram emot semestern jätte mycket :)

  • 16 Readers

Likes

Comments

  • 16 Readers

Likes

Comments

​skor: gant

Väska: Michael kors

Klänning: Gina tricot 

Jacka: hm tror jag idk

  • 16 Readers

Likes

Comments