Hei! Håper dere som leser har hatt en kjempe fin søndag og får en fin kveld videre. Jeg sitter nok desverre enda med eksamen, men gruppen min håper å få den ferdig innen torsdag ettermiddag så vi endelig kan få litt fri! I hele dag har jeg gått rundt å forestilt meg at det er tirsdag og ikke skjønt hvorfor butikker osv. Har vært stengt. Jeg tror at eksamen bare har gjort slik at jeg har gått i en slags feriemodus, for jeg surrer hele tiden med dagene. Haha. Men i alle fall, siden jeg ikke får blogget ordentlig tenkte jeg at jeg kunne vise min nye go-to frisyre.

Det er ikke akkurat en vanskelig frisyre og jeg regner med alle har sett den før, men det er bare så herlig å ha funnet en måte å kunne style håret slik at man blir fornøyd nesten hver gang man skal ut døra, for er det noe jeg alltid har slitt med er det at jeg aldri blir fornøyd med hvordan håret mitt ser ut. Enten er det for mye volum, eller så er det for flatt eller så bare... funker det ikke! Men nå er jeg i alle fall safe. Det er ikke akkurat en sveis tatt ut fra motebladene, men det funker iallefall!

Hvordan har dagen deres vært? Har dere en favoritt måte å style håret? Isåfall hvordan?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Nå varre lenge siden sist, gitt! Tenkte jeg skulle gi bloggingen min en aller siste sjanse. Denne uken har jeg hatt besøk av min gode venninne fra Stavanger, og vi har fått gjort litt av hvert! Vi har vært på kino, ute å sjekke nattelivet og shoppet. I dag var dessverre siste dagen hun var her så da dro vi litt rundt om kring på sightseeing, som var kjempe koselig!

Glemte selvfølgelig å ta bilder de andre dagene, men jeg klarte å få lada opp gopro kameraet mitt før vi dro ut av døra og rundt i storbyen idag. Det var utrolig koselig å få litt besøk her. Jeg flyttet nemlig fra Kristiansand til Oslo for ca. 2 mnd siden og har ikke hatt så mange å gå med siden jeg flyttet helt alene til ny by - Det tar jo dessverre litt tid å bli kjent med folk!

Nå er det dessverre tilbake til den vanlige hverdagen, og eksamen... Det blir spennende å se hvordan DET går. Får heldigvis jobbe sammen med andre siden det er en gruppe eksamen, så får jo vært litt sosial da også:PP

Hvordan har deres uke vært? Noen som også har eksamen?

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg å ser på Orphan Black selv om jeg egentlig har tusen andre ting jeg heller burde gjøre. Rommet mitt er et kaos, og jeg burde egentlig fokusere på å få det ryddet, men akkurat nå trenger jeg å slappe av litt - så en rolig kveld skal jeg unne meg! For de neste tre dagene har jeg både skole og jobb å tenke på!

Men over til noe helt annet - I helgen fikset jeg håret til venninnen min. Jeg både bleika, stripa, farga og klippa det og jeg tenkte jeg kunne vise dere resultatet, for jeg ble egentlig utrolig fornøyd til å ikke være utdannet frisør eller noe, hehe.

Fikk ikke tatt noe ordentlig "før" bilde, for jeg glemte det helt bort, men bildet oppe til venstre er det som er mest likt til det hun hadde før hele prosessen. Bildet til høyre er hvordan resultatet ble!

Hun hadde ganske mørk ettervekst og hadde lyst til å få en jevn farge i håret. Derfor startet jeg med å bleike etterveksten, etterpå la jeg inn noen striper for å jevne fargen ut siden den midterste delen av håret ble ganske gult ift til toppen og endene. Deretter farget jeg over med en gylden askeblond farge, og til slutt klippet jeg det. Ble utrolig fornøyd med resultatet med tanke på at dette var min første gang jeg både bleiket og klippet noen andre enn meg selv!

Hva synes dere om resultatet?

Likes

Comments