Öppnar väderappen i förhoppning om att mötas av små söta solar. Personligen hatar jag sol och 20+ grader, för att det innebär en dag i kostym med svettlökar. Denna vecka har jag två inbokade fotograferingar som båda kräver bra väder för att säljarna ska bli nöjda med bilderna. Det var liksom en del av säljpitchen "här fotar vi bara OM det blir sol". Gissa om jag jobbar på en relation med vädergudarna i hopp om att kunna flirta med Gud när det behövs. Öppnar väderappen och möts av ett hejdundrande bra väder denna vecka. Det doftar succé. Kanske kan jag till och med dra till med ett skämt till mina säljare "ser ni vad jag gjort med vädret? Beställningen gick igenom!". Malligt kan jag tycka. Fast humor och glimten i ögat funkar. Förutom en gång. Kunden som gav mig ett väldigt oväntat svar när jag stod i dörren påväg ut och jag sa "Sköt om dig nu, Kaj" (påhittat namn. Kan jag tycka märks). "Säg inte så! Det var en man som fick höra det förr och då gjorde han det - sköt sig". Blev det stel stämning? Gnutta. Men! Denna vecka är det bra väder. Tack och shoutout till väderguden för att du är duktig: när du presterar! #mäklarlife #mäklare #fastighetsmäklare #livetsommäklare #säljmedcelina

Instagram: @celinas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att ta tag i något som jag velat göra länge är väldigt skönt. Särskilt när det blir bra. Som det blev denna gång när jag monterade två vägglampor i sovrummet. Lamporna är Blocket-fynd. OM jag är nöjd. Det som saknas är sängbord. Som Blocket-konsument måste man ha tålamod. Lite som en trisslott - man vet aldrig när man vinner. Är det nu det är dags att satsa på blogg- eller Insta-karriären? Med tanke på att sovrummet är Instavänligt. Underbart.

Likes

Comments

Konst-igt kär i personen som skapar kalligrafin till vänster. Kan vara flera människor eller en person, ingen aning om vem som ligger bakom den. Ser stilen lite här och där. På söder, i Visby. Har sett otroligt mycket snyggare målningar än den på bilden fast något gör att jag blir kär i stilen. Drömmen vore att hitta personen som skapat den jag gillar bäst och få personen att skapa något personligt till mig på en enorm canvas eller betongmålad träskiva och hänga upp i lägenheten. Jag ska göra det. Det också. När jag blir förmögen. Om du som målar i denna stil läser detta, skicka en ledtråd på vart nästa destination är. Gotland är avklarat. Vore perfekt om du målar i Italien, inte varit där ännu. Och ring om du vill gifta dig (och om du är minst lika snygg som din konst).

Likes

Comments

Gotland på typ 24 h. Perfekt midsommar. Riktigt bra människor. Jag satt på färjan från Nynäshamn redan kl. 07.00 vilket naturligtvis resulterade i konstant trötthet under hela midsommarafton. Vilket i sin tur resulterade i att jag bara satt och skrattade hela midsommar. Farligt med störtsköna människor och trötthet. Jag hade så kul. God mat, kubbspel med både vinst och förlust, luftgevärsskytte (jag ska köpa luftgevär.), älglek, hönlek, "med andra ord"-spel och perfekt väder på det. Pluggpausen på 24 h kunde inte blivit bättre. Sist men inte minst privat visning av Visbys sevärdheter. Jag blev kär i Visby och det lilla jag hann se av Gotland. Blev kär på samma sätt som jag blev när jag var i Paris (av arkitekturen, inte i en människa såklart). Nu är toalettpausen över. Tillbaka till litteraturen i fastighetsmäklarutbildningen så jag kan skaffa ett jobb (har redan ett jobb), bli förmögen (är dock inte förmögen) och köpa en gård på Gotland. Ses.

Likes

Comments

Två månader kvar tills jag skriver min sista tenta. Innan dess ska jag skriva en omtenta i juridik, en tenta i beskattningsrätt, en tenta i ekonomi, en till tenta i juridik, en tenta i marknadsföring, skriva en uppsats i grupp (det är grupparbetet som är utmaningen, inte uppgiften. Grupparbeten är alltid onödigt utmanande) och förhoppningsvis inte skriva någon oplanerad omtenta. Jag är så nära mål. Jag har så stor press. Jag är känd hos mig själv för att ha svårighet att gå i mål med planer. Grym i uppstart och genomförande men svårt att slutföra. Att skylla på diagnostiserad ADD kan jag göra, fast det är inte till någon hjälp. Jag måste hitta metoder för att kunna ro båten i hamn denna gång. Detta är utmanande. Verkligen. Min förmån är att jag är medveten om att när jag har viljan att slutföra något, så är jag fullt kapabel till att slutföra det. Det är en ansträngning - inte i huvudsak själva studiearbetet utan snarare arbetet med mitt mentala. Jag ska prestera nu. Jag ska ro båten i hamn och jag ska få min fastighetsmäklarregistrering. Jag ska nå mitt yrkesmål bestående av att spendera mina dagar med att praktisera exakt precis det jag vill göra. Jag ska hjälpa andra människor med, vanligen deras livs största affärer, till min yttersta gräns och jag ska gå hem från min arbetsplats med ett leende på läpparna. Ett leende på läpparna due to makten att kunna hjälpa andra människor som yrkesmässig sysselsättning och vetskapen om att jag tagit mig dit genom vad som för mig varit en utmaning, press och tuff mental träning. Det ska gå.

Likes

Comments

Som min 13-åriga lillasyster säger: "goals". Premiär för smoothie bowl. Toppingen blev inte särskilt rakt placerad. Live and learn. Imorgon kör jag med linjaler. Det är väl så folk gör på Insta? Ja, det är väl så. När bilden var tagen fick jag ta mig en funderare - ska jag blanda eller äta oblandat sked för sked lite elegant? Jag visste inte! Paniken. Jag blandade. Inte längre så "goals". Fast det blir säkert trendigt att blanda längre fram i tiden. Då gäller det att komma ihåg vart du såg det först. HÄR! #futuregoals

Mer goalsbilder på @celinas.

Likes

Comments

Älska livet. Älskar när jag kmr på en dum idé. Hatar att vänta. Älskar att köra. Oftast går det bra. Såg den här bilden direkt efter jag gjorde min senaste tatuering. Klockren.

Likes

Comments

Vart är höj- & sänkfunktionen på hunden när man behöver den? Pappa kan höja och sänka sin bil när han ska köra in genom ex. garage eller köra off-road, så vart är Nellies funktion? Väldigt opraktisk att promenera med henne i blött väder. Hon suger upp allt blött och löven fastnar i hennes bak. Resulterar i att jag behöver duscha henne idag IGEN. Funtar på att beställa hem en barnvagn för hundar (hundvagn), alternativt införskaffa styltor till hennes korta ben. Som en manuell höj- & sänkfunktion! Coolhund.snart

Om jag blir känd bloggare. NÄR jag blir känd bloggare så finns en risk att mina fans kommer gå igenom hela bloggens arkiv och hitta gamla bilder, därför känner jag redan nu att jag kör som Blondinbella gör (med att inte exponera sina barn) och väljer att inte visa Nellies hundansikte i bloggen. Respektera. Tack och hej duschen.

Likes

Comments

Tyst. Säg inte till någon. Har käkat sallad och soppa hela veckan. Och glutenfritt. Och mjölkfritt. Och sockerfritt. Nu pausar jag i 30 min innan läggdags. Ut med pralinerna ur kylskåpet och på med Homeland. Drömmen ju. Praliner i sängen. Underbart ju. Synd att jag inte blir snyggare ju fler jag äter, det hade varit något.

Likes

Comments

...och så springer jag inte ens.

Likes

Comments