Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 469 Readers

Likes

Comments

En snabb uppdatering om allt: Livet väldigt bra just nu. Det går jättebra med Bella och jag tycker bara mer och mer om henne för varje gång. Ser jättemycket fram emot att fira midsommar med alla mina tre syskon, vilket inte hänt på flera, flera år. Och att jag äntligen ska få träffa min älskade farmor.

Vad som händer idag är inte så mycket egentligen. Mycket mindre än vad jag trodde skulle hända såhär dagen innan midsommar. Jag har varit ned på stan en sväng, ska mest troligt städa mitt rum, måla naglarna duscha och se oitnb. Ska även virra runt på moppen och se om jag hittar till där jag ska äta lunch imorgon i Degernäs. Mer än så blir det inte!

Likes

Comments

  • 546 Readers

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag! Började 11:10 och hade kör. Slutade därefter och körde till Bella. Var dock klantig och glömde ridbyxorna hemma, så det fick bli en vilodag idag. Betade henne lite runt stallet bara.
Nu ikväll har jag farit en sväng på godishuset då jag tänkte se film sen, och har även packat lite. Åker  till Skellefteå med Ella imorgon och stannar hos hennes mamma över helgen. Det blir trevligt! Var länge sedan vi for dit tillsammans sist. 

Likes

Comments

For till Bella idag direkt jag hade slutat. Hon var riktigt fin i början av passet, innan hon började tjura ihop och gjorde allt för att slippa arbeta. Hon är verkligen envis och ger absolut ingenting gratis. Men jag är inte heller den som ger mig i första taget så hon har ännu inte lyckats komma undan. Lite snäll kunde jag dock vara med tanke på att det är hennes födelsedag idag. Nu är hon minsann fjortis!

Likes

Comments

Godmorgon Allihopa!
Vaknade idag av att det regnade. Vilket jag är så himla less på att göra nu. Som tur är dock så visar vädret att det ska spricka upp vid två och sluta regna. Jag hoppas verkligen det så jag slipper köra i regnet till stallet efter skolan.

Just nu ligger jag iallafall bara och latar mig i sängen. Har pluggat ett tag och ska väl fortsätta med det en stund till innan jag äter frukost. Börjar 12:00 idag så det är otroligt skönt!

Likes

Comments

Har behövt köpa nya ridskor så länge.
Så nu var det verkligen på tiden!

Likes

Comments

Slutade tidigare idag så passade därför på att fara ned på stan med Lisa och fixa lite grejer och shoppa lite. Mycket trevligt! Kom därefter hem och ringde Rebecca för att se om hon ville fira med mig att jag blivit godkänd i matten. Ja, ni läste rätt, och jag kan knappt tro det själv. Men jag har alltså blivit godkänt i matten och kan härmed lägga allt som har med matte att göra på hyllan. Inte ens det, jag behöver inte ens lägga det på någon hylla, för jag kommer aldrig någonsin igen i mitt liv skriva ett matteprov. Aldrig sitta på en mattelektion. Aldrig behöva ha ångest över att jag inte fattar. Det känns som jag gått och burit på en stor säck med 50 kilos stenar på mina axlar som jag nu fått ställa ner. Ni anar inte hur lycklig jag är.

Från ett ämne till ett annat så är jag ledig imorgon, vilket känns helt underbart. Kommer passa på att göra bort plugg och sådant under dagen då jag har så mycket tid. För ikväll ska jag bara njuta. Vilket jag förtjänar.

Likes

Comments

For ut till ström idag kring 13 tiden. Allt var över mina förväntningar och det ska bli otroligt kul att se vad det kan bli av detta. Belitza heter hästen jag provade och är ett 13årigt litet varmblod. Hon kräver en hel del arbete och jag kommer lägga ner väldigt mycket tid och energi på henne. Därför kände jag nästan direkt att tiden att fortsätta på Poet inte riktigt kommer räcka till. Har därför bestämt mig för att lägga ner all min energi på bara Belitza.

Hos poet ikväll gjorde jag bara stallet och pysslade om honom. Fotade även lite men ljuset ville inte samarbeta så det vart i princip ingen bra bild.

Likes

Comments

Fortsätter det såhär så följer kameran med ikväll!

Likes

Comments