Header

Den här helgen har ridit ganska mycket olika ponnysar som jag tänkte berätta lite om nu.
I fredags red jag lite barbacka på silver i paddocken, lite lugn ridning i alla gångarter. Stina och Amanda red även Stinas ponnys så då fick jag hoppa upp på Toppis barbacka och han var super pigg men super rolig och rida. Han började bocka i galoppen och de va jätte nära att jag ramlade av men har man bra balans så har man haha. Sen travade jag lite på hennes andra ponny Santos.
I lördags red jag ut på Silver och han var super busig men de gick endå jätte bra. Sen ska jag börja rida ett dponny sto som står i vårat stall som heter Alicia. Så i lördags skrittade jag bara henne i paddocken och hon var jätte fin.
Och idag så fick silver vila och Alicia red jag i paddocken också mest skritt och en långsida trav. Hon var super fin idag också.
Imorgon ska Silver ridas och Alicia ska verkas så hon får vila.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina mål med ridningen är,

* Att hoppa en LA alltså 1m i Maj med Silver innan han säljs.

* Vinna en LB.

Det är mina mål just nu med Silver och nu när snön är smällt och paddocken har bra underlag så blir det mycket markarbete, styrka och hoppning.

Men jag har även ett mål utöver ridningen och det är:

* Att få godkänt i spanska. Just nu har jag F för jag var sjuk och kunde inte göra ett prov, men jag ska försöka göra det snart och jobba upp till godkänt.

Det är bara och börja kämpa, för jag vet hur surt det är att inte uppnå sitt mål.


Likes

Comments

Igår var det sista dagen på jullovet och det avslutade jag med ett dressyr pass i ridhuset. Silver var väldigt sprallig och väldigt busig, han reste sig kanske runt 15 gånger men utöver det så gick han klockrent. Vi jobbade böjning på rakt spår, mycket volter och att han lyssnade på mig. Silver gjorde det galant och var väldigt lugn i galoppen vilket jag ville att han skulle va. Nu har jag ridit mycket dressyr och uteritter så i helgen har jag tänkt att hoppa som jag inte gjort på kanske en månad.

Idag då? Jo idag joggade jag han i alla gångarter i paddocken. Det är otroligt att man ens kan rida där, men snön är otroligt bra just nu haha så de är varken halt eller för tjockt underlag. Idag krävde jag inte så mycket bara att han skulle ha en lugn och fin form i trav och galopp. Vilket han även där gjorde super bra.


Likes

Comments

Det är otroligt bra att det fungerar att rida i paddocken just nu fast det är massor snö. Idag jobbade jag lydnad och mycket samlad galopp. Silver skötte sig super bra och lyssnade väldigt bra och jag är super nöjd över dagens pass.

Här kommer en liten filmsnutt.


Likes

Comments

Redan 2016? Det går verkligen sjukt fort. Men iaf nu har jag tänkt att börja blogga igen då jag fick massa inspiration av andra vänner som bloggar. Jag tänkte inte skriva så mycket om mig utan ni får lära känna mig genom mina inlägg helt enkelt.

Jag heter Celina och fyller 16 i höst, jag har en liten c-ponny kille på 9 år som jag tränar och tävlar en del hoppning med.

Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag, tävlingar, träningar, tankar och mycket mer. Hoppas det låter roligt och att du vill kika in här igen.


Likes

Comments