Hej på er! :)

Jag lovade ju att berätta lite om mig själv.

Jag e 15 år å fyller 16 i juni.

Jag bor i en av de minsta städer i finland.

Går på nian i hangö högstadium.

Tänkte på att söka till Medieassisent efter nian.

Bor med min pappa och 3 andra syskon och hans fru i ett egnahemshus och vi ska flytta till Tvärminne om ungefär ett år. Alltså vi ska bygga ett hus dit.

På fritiden e jag me mina vänner, cruisar, hör på musik osv. Livet rullar ganska bra så de e gött.


Där va no lite fakta om mig. Idag har jag varit i skolan från kl. 8.20-15.05.Dagen började med livsåskådning och därmed ett förhör som for riktigt åt skogen. Efter det hade vi matematik men jag satt utanför hälsosysterns rum och väntade på att få komma in och visa min fot eftersom jag stötte den genom att en stol föll på den. Efter det hade vi Biologi prov som jag kommer fråga vår lärare om jag får ta om eftersom jag hann inte öva tillräckligt.

Jag skrev det här inlägget egentligen igår redan men publicerade det på fel blogg :DD men idag har jag haft ett 10 minuters föredrag för min klass och det var skit jobbigt men det är endå så skönt att det är över nu :)) Hörs kanske imorgon igen med ett mobilinlägg :)​Telefon bilder men första bilden är lite new in :)) och andra är hur det såg ut för typ en vecka sedan :)

Och imorgon fredaaag :))))

Likes

Comments

Jag har haft blogg 10 000 gånger förut men jag har alltid slutat skriva efter en tid. Men nu ska jag faktiskt försöka vara så aktiv som möjligt. Mycket bilder. Mera om mig berättar jag i nästa inlägg vilket säkert kommer upp imorgon.

Likes

Comments